Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Miért beszélnek sokan úgy az...

Miért beszélnek sokan úgy az abortuszról mintha semmiség lenne?

Figyelt kérdés
Nem vagyok abortuszellenes, de néha azt veszem észre, hogy emberek nem fogják fel azt, hogy ez mennyire komoly döntés, és jól meg kell gondolni.
2015. aug. 6. 19:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/194 anonim ***** válasza:
72%

#10 Ez kinek szólt?!

A többiek nevébe nem tudok beszélni, csak a magaméban.

Fogamzásgátlót szedek és ha emellett esek teherbe akkor az ellen nem nagyon tudok mit tenni. Pontosan szedem és figyelek arra, hogy ha esetleg antibiotikumot szedek, vagy hasmenésem volt, hánytam, akkor máshogy védekezzünk. Ennél többet nem lehet tenni, a 72 órás tabletta tiltólistás.

Nem volt abortuszom egyébként, nem volt még problémám a gyógyszerrel, remélem nem is lesz.

2015. aug. 7. 07:26
 12/194 anonim ***** válasza:
5%

Az mit jelent, hogy tiltólistás a 72 órás?

Nem kötekedés, de hazugság, hogy nem tudsz ennél többet tenni.

Gumi+ tabletta egyszerre? Dupla védekezés? Ha az egyik csütörtököt mond, ott a másik...

2015. aug. 7. 07:36
 13/194 anonim ***** válasza:
58%

Fogamzasgatlo mellett nem lehet 72 oras tablettat bevenni. Ha barmi para van, akkor csak imadkozhatsz.. Ezert irtam, hogy tiltolistan van.

Gumi + gyogyszer? Ez am a romantikus es felszabadult szexualis elet.. Nyilvan azert szedek gyogyszert, hogy ne kelljen a gumi. Ha becsuszik gyogyszer melle a baba, akkor majd gondolkozok mi legyen vele es mas vedekezesi modot talalok ezutan.

Gumi es gyogyszer..jo vicc.

2015. aug. 7. 09:40
 14/194 anonim ***** válasza:
19%
Aha, gondolom az abortusz még viccesebb, ugye? Hát, én úgy vagyok vele, hogy, aki annyira nem akar gyereket az védekezzen inkább duplán, minthogy utána ki kelljen kapartatni a méhét. Romantikázni óvszerrel is lehet, legalábbis egy jól működő kapcsolatban bizonyosan. De hát az sokkal romantikusabb ugye, ha az ember ott fekszik a műtőben szétfeszített lábakkal. Remélem érted az iróniát.
2015. aug. 7. 11:56
 15/194 anonim ***** válasza:
73%

Amig nincs ra okom, addig nem parazok ra feleslegesen.

Nem fogok gumit hasznalni, mert felesleges.

Egyebkent meg aki nem akar gyereket az ne szexeljen..ezt is mondhattad volna..

Nem akarok gyereket, megfeleloen vedekezek, teljesen felesleges duplazni, aztan ha megis teherbeesek, akkor meglatom belefer e az eletembe.

Ha te ket modon akarsz vedekezni akkor csinald. En nem fogok, mert nevetsegesnek tartom. Plane hogy 5 eve szedem es eddig jol mukodott.

2015. aug. 7. 12:08
 16/194 anonim ***** válasza:
6%
Megértem az érvelésed, nem is bántani akartalak, csupán arra hívtam fel a figyelmedet, hogy az állítás miszerint te mindent megteszel annak érdekében, hogy ne legyen gyereked, nem igaz. A minden a dupla védekezés lenne.
2015. aug. 7. 12:47
 17/194 anonim ***** válasza:
69%

Nem bantottal meg, szo sincs ilyenrol, de tenyleg nevetsegesnek tartom..mar csak azert is mert miert a dupla vedekezes a minden? Hiszen lehetne egy bogyo, egy gumi, es meg az is, hogy kikapja a vege elott a srac..vagy nezik melle a naptarat is.. Persze utobbi ketto nem igazan vedekezes, de azert az eselyeket erosen csokkenti..

Szoval erted... Szerintem aztal, hogy valaki valaszt egy vedekezesi modszert, amit helyesen alkalmaz (bogyo, gumi, spiral), azzal mar megtett minden tole telhetot.

2015. aug. 7. 12:53
 18/194 anonim ***** válasza:
70%
Kedves #14, az emberek többsége még mindig nem azért él szexuális életet, hogy szenvedjen tőle, hanem azért, hogy jól érezze magát...
2015. aug. 7. 14:15
 19/194 anonim ***** válasza:
69%
"Szoval erted... Szerintem aztal, hogy valaki valaszt egy vedekezesi modszert, amit helyesen alkalmaz (bogyo, gumi, spiral), azzal mar megtett minden tole telhetot." + 1
2015. aug. 7. 14:16
 20/194 anonim ***** válasza:
41%
En is atestem rajta, foleg ab elott voltam lelkileg ki, utana nem annyira, elore kell tekinteni es nem gyaszban elni. Nem tudom miert gondolod zgy hogy konnyen beszelnek rila az emberek, ez csak irkalas, eloben nem tudhatod mit ereznek, ide meg barmit lehet irni :D en is irtam mar ide nagy baromsagokat szivatni az embereket es sikerult is.
2015. aug. 7. 16:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!