Miért beszélnek sokan úgy az abortuszról mintha semmiség lenne?
#10 Ez kinek szólt?!
A többiek nevébe nem tudok beszélni, csak a magaméban.
Fogamzásgátlót szedek és ha emellett esek teherbe akkor az ellen nem nagyon tudok mit tenni. Pontosan szedem és figyelek arra, hogy ha esetleg antibiotikumot szedek, vagy hasmenésem volt, hánytam, akkor máshogy védekezzünk. Ennél többet nem lehet tenni, a 72 órás tabletta tiltólistás.
Nem volt abortuszom egyébként, nem volt még problémám a gyógyszerrel, remélem nem is lesz.
Az mit jelent, hogy tiltólistás a 72 órás?
Nem kötekedés, de hazugság, hogy nem tudsz ennél többet tenni.
Gumi+ tabletta egyszerre? Dupla védekezés? Ha az egyik csütörtököt mond, ott a másik...
Fogamzasgatlo mellett nem lehet 72 oras tablettat bevenni. Ha barmi para van, akkor csak imadkozhatsz.. Ezert irtam, hogy tiltolistan van.
Gumi + gyogyszer? Ez am a romantikus es felszabadult szexualis elet.. Nyilvan azert szedek gyogyszert, hogy ne kelljen a gumi. Ha becsuszik gyogyszer melle a baba, akkor majd gondolkozok mi legyen vele es mas vedekezesi modot talalok ezutan.
Gumi es gyogyszer..jo vicc.
Amig nincs ra okom, addig nem parazok ra feleslegesen.
Nem fogok gumit hasznalni, mert felesleges.
Egyebkent meg aki nem akar gyereket az ne szexeljen..ezt is mondhattad volna..
Nem akarok gyereket, megfeleloen vedekezek, teljesen felesleges duplazni, aztan ha megis teherbeesek, akkor meglatom belefer e az eletembe.
Ha te ket modon akarsz vedekezni akkor csinald. En nem fogok, mert nevetsegesnek tartom. Plane hogy 5 eve szedem es eddig jol mukodott.
Nem bantottal meg, szo sincs ilyenrol, de tenyleg nevetsegesnek tartom..mar csak azert is mert miert a dupla vedekezes a minden? Hiszen lehetne egy bogyo, egy gumi, es meg az is, hogy kikapja a vege elott a srac..vagy nezik melle a naptarat is.. Persze utobbi ketto nem igazan vedekezes, de azert az eselyeket erosen csokkenti..
Szoval erted... Szerintem aztal, hogy valaki valaszt egy vedekezesi modszert, amit helyesen alkalmaz (bogyo, gumi, spiral), azzal mar megtett minden tole telhetot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!