Miért gondolják sokan hogy az abortusz tönkreteszi egy nő életét?
Így van, ezt az abortuszellenesek mondogatják.
Nekem volt 10 évvel ezelőtt, alaposan átgondoltam, és az volt az egyetlen ésszerű megoldás. Napokig, hetekig rossz volt, de túl lettem rajta, most egy gyönyörű másfél éves fiút nevelek, rendezett az életem, és boldog vagyok.
Nincs bűntudatom, nem vagyok lelki sérült...
Szóval nemhogy nem tette tönkre, de jobb most az életem, mintha akkor vállaltam volna egy gyereket.
Aki kevésbé érzelgős, azt lehet, hogy nem viseli meg, csak szeretne gyorsan túl lenni rajta. De ez sem biztos, azért ez nem egy hétköznapi helyzet, akár azt is megviselheti, aki egyébként nem érzelgős.
Én láttam olyat, akit akkor nem viselt meg, még fiatal volt, kvázi örült, hogy megszabadult egy problémától.
Viszont később, idősebb korában, amikor már felfogta, hogy mit tett, akkor megviselte.
Olyat is láttam, akit szintén nem viselt meg, csak akkor amikor évek múlva kiderült, hogy nem lehet többé gyereke.
Szóval én azt gondolom, hogy azt nem viseli meg egyáltalán, aki nagy ívben tesz mindenre és mindenkire, nem gondolkodik, nincs felelősségérzete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!