Miért gondolják sokan hogy az abortusz tönkreteszi egy nő életét?
persze, hogy az abortuszról való véleménye dönti el
meg az életszemlélete, az egyénisége, a természete...
nem vagyunk egyformák...
van itt valaki, aki már-már hisztérikusan ismételgeti, hogy minden terhességet meg kell tartani, mert úgy etikus, mindegy, hogy akarod vagy sem, mindegy, hogy erőszakból fogant, vagy beteg a baba...nem értem őt, de valahol sajnálom...
nekem nem volt abortuszom, de volt egy nem tervezett terhességem, amit elvesztettem...és nem az első 3 hónapban...
vállaltam volna a gyereket, belenyugodtam, mifelénk akkor nem lehetett abortuszt csinálni, tiltotta a törvény...de nem örültem neki
amikor elvesztettem, picit bánkódtam, de inkább megkönnyebültem...nem lettem volna jó anya akkor és ott...
és nem, nem szoktam gondolkodni róla...nem tudom mekkora lenne most...egy történés volt az életemben, amin túl kellett lépnem, mint annyi máson...
Azért ne keverjük össze azt, akinek egy két abortusza volt egész termékeny időszaka alatt és azt aki mondjuk öt év alatt hoz össze tízet.
Nekem is volt abortuszom. Egy. Több nem lesz, mert védekezek rendesen, a terv most spirál és megszakítás kombó.
És nem rázott meg az abortusz, csak pusztán nem vagyok olyan hülye, hogy a szükségesnél többször vállaljak műtétet. Minden műtét, még a rutinműtétek is kockázattal járnak. Hülye lennék állandóan kockáztatni.
Ha valaki ekkora értelmiségi, annak ingyenessé tenném az abortuszt, mert jobb, ha a génkészlete nem marad fent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!