Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Miért gondolják sokan hogy az...

Miért gondolják sokan hogy az abortusz tönkreteszi egy nő életét?

Figyelt kérdés
Először is leirnam nincs gyerekem abortuszom sem volt. Azt megértem hogy akinek beteg a magzat vagy a körülmenyek rakenyszeritik azt megviseli. De aki nem akar gyereket vagy erőszak következménye azt mi miatt teszi tönkre? Úgy gondolom egy kevésbé erzelgos embert inkább a műtét része viseli meg. Ti mit gondoltok erről?
2015. jan. 7. 10:32
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint mindent az adott nő gondolkodasa, személyisége, az abortuszrol való véleménye dönt el. Pl .másképp éli meg akinek mindegy az apa személye mert az ő magzata. Megint másképp az aki nem szeretné semmiképp megtartani a magzatot.
2015. jan. 7. 15:54
 22/35 anonim ***** válasza:
44%
Én ismerek olyan 23 éves lányt akinek már vagy 5 abortusza volt.egyiket sem bánta meg és nem viselte meg.nevetgélve jött haza műtét után mintha csak vásárolni lett volna...4 gyereke van.a negyedik 5 hónapos de ott is úgy tett hogy ha időben észrevette volna hogy terhes(???)tuti elveteti....egyszerűen nem tudom felfogni hogy nincsenek érzései...
2015. jan. 7. 18:56
 23/35 anonim ***** válasza:
83%

persze, hogy az abortuszról való véleménye dönti el

meg az életszemlélete, az egyénisége, a természete...

nem vagyunk egyformák...

van itt valaki, aki már-már hisztérikusan ismételgeti, hogy minden terhességet meg kell tartani, mert úgy etikus, mindegy, hogy akarod vagy sem, mindegy, hogy erőszakból fogant, vagy beteg a baba...nem értem őt, de valahol sajnálom...

nekem nem volt abortuszom, de volt egy nem tervezett terhességem, amit elvesztettem...és nem az első 3 hónapban...

vállaltam volna a gyereket, belenyugodtam, mifelénk akkor nem lehetett abortuszt csinálni, tiltotta a törvény...de nem örültem neki

amikor elvesztettem, picit bánkódtam, de inkább megkönnyebültem...nem lettem volna jó anya akkor és ott...

és nem, nem szoktam gondolkodni róla...nem tudom mekkora lenne most...egy történés volt az életemben, amin túl kellett lépnem, mint annyi máson...

2015. jan. 7. 19:43
 24/35 anonim ***** válasza:
12%
Azért mert az abortusz nem más, mint GYILKOSSÁG. Ráadásul az anya mondja, hogy öljék meg a gyerekemet. Ép ésszel ezt nem lehet túlélni!
2015. jan. 7. 21:35
 25/35 anonim ***** válasza:
75%
Mindenki másképp éli meg.Az nem jellemző,hogy ez tönkretenné az embert,de van ilyen is,nagyon ritkán.
2015. jan. 7. 21:51
 26/35 anonim ***** válasza:
60%
Neked gyilkossag, szamodra erthetetlen, de masnak nem. Minden ember mas, a viselkedestol kezdve a mentalitasig. Egy adott elet helyzetet, dontest nem mindenki ugyan ugy el meg. Es ettol meg nem rosszabb, mint te vagy akarki mas.
2015. jan. 7. 22:35
 27/35 anonim ***** válasza:
Hát azért nem hiszem hogy egy olyan nő nembrosszabb mint én aki a puszta felekőtlenség miatt jár abortuszra...és nem védekezik...ugy van vele ha becsúszik majd elveteti...
2015. jan. 8. 09:42
 28/35 anonim ***** válasza:
Nyilvan. De most nem szelsoseges esetekrol van szo, amikor hetente jar vki abortuszra.
2015. jan. 8. 11:32
 29/35 anonim ***** válasza:
9%

Azért ne keverjük össze azt, akinek egy két abortusza volt egész termékeny időszaka alatt és azt aki mondjuk öt év alatt hoz össze tízet.

Nekem is volt abortuszom. Egy. Több nem lesz, mert védekezek rendesen, a terv most spirál és megszakítás kombó.

És nem rázott meg az abortusz, csak pusztán nem vagyok olyan hülye, hogy a szükségesnél többször vállaljak műtétet. Minden műtét, még a rutinműtétek is kockázattal járnak. Hülye lennék állandóan kockáztatni.

Ha valaki ekkora értelmiségi, annak ingyenessé tenném az abortuszt, mert jobb, ha a génkészlete nem marad fent.

2015. jan. 8. 11:42
 30/35 anonim ***** válasza:
Hát persze mas az akinek egész élete alatt volt egy!mindegy milyen ok miatt...de sajnos sokan vannak akik védekezésnek használják.. És egyszerűen nem értem miért én sem vagyok gazdag de a fogamzásgátlómat mindig megvettem...vagy ott a spirál.azt egyszer kell felrakatni aztán évekig nyugi van remélhetőleg.de könnyű azzal pedálozni hogy nem 100%-os egyik módszer sem.és ha nem az akkor már nem is kell védekezni egyáltalán??inkább úgy legyek terhes hogy tudom hogy én védekeztem minthogy azt mondjam hogy hát nem is védekeztem...mert akkor igenis hibás lennék.
2015. jan. 8. 13:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!