Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Miért gondolják sokan hogy az...

Miért gondolják sokan hogy az abortusz tönkreteszi egy nő életét?

Figyelt kérdés
Először is leirnam nincs gyerekem abortuszom sem volt. Azt megértem hogy akinek beteg a magzat vagy a körülmenyek rakenyszeritik azt megviseli. De aki nem akar gyereket vagy erőszak következménye azt mi miatt teszi tönkre? Úgy gondolom egy kevésbé erzelgos embert inkább a műtét része viseli meg. Ti mit gondoltok erről?
2015. jan. 7. 10:32
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
39%
Mert ennek mi az ellentéte? Az a normális, ha nem viseli meg? Intézetben is nevelkedtem, ott a 15 éves lányka akkor ment az ötödikre. Nem tudom, talán jobb lett volna, ha valamelyik már egy kicsit megviseli, nem?
2015. jan. 7. 12:09
 12/35 anonim ***** válasza:
17%

Pszihes resze

Hulye voltal terhes lettel OK okozat bun en bunhodes.

Banat bocsanat

Gyasz elfogadas feldolgozas vagy buntudat egy gelegen keresztul

2015. jan. 7. 12:11
 13/35 A kérdező kommentje:
Én értem hogy te mit írsz, te nem érted amit én írok. Tehát ha van egy nő akit pl. megerőszakolnak vagy nem akarja azt a magzatot az nem örül neki, nem úgy veszi a terhességet mint egy tervezett gyereket attól a férfitól akit szeret. Jó lehet ehhez magasztos gondolatokat fűzni de attól még szerintem úgy van, hogy amire az ember nem vágyik annak nem tud örülni, meg sajnálni sem úgy mint egy vágyott dologra vagy akár gyerekre.
2015. jan. 7. 12:17
 14/35 A kérdező kommentje:
11. Én sehol sem írtam hogy az abortuszt fogamzásgátlási módszernek kell tekinteni.
2015. jan. 7. 12:18
 15/35 anonim ***** válasza:
32%

Nem írtad, így rávilágítottam arra, milyen az, amikor nem érzi valaki a súlyát a dolognak, kvázi nem betegszik bele. Összefoglalva: veszélyes. ;-)

Ez az erőszakolós példa finoman szólva nem jellemző. Mondjuk, úgy 99 %-ban nem.

2015. jan. 7. 12:21
 16/35 anonim ***** válasza:
50%

Nem értem, miért ne sajnálhatná, miért ne érezhetné magát valaki, akkor is ha nem akarja megtartani a gyereket.

A legtöbb nő nem egy robot. Igenis megviseli és ebben nincsen semmi rossz. Ettől még elvetetheti, ha valamiért muszáj (akármilyen okok miatt). De szerintem szinte nincs olyan, akit ne viselne meg. Illetve azzal valami gond van.

Nem mondom, hogy tönkre kell bele menni, de kell idő, hogy feldolgozza az ember.

Az is hülyeség, hogy miért bánná meg, majd lesz gyereke, ha akar és majd azt szereti. Pont hogy akkor bánják meg sokan, amikor anyává válnak, mert akkor érzik át igazán, hogy mit tettek korábban.

2015. jan. 7. 12:27
 17/35 A kérdező kommentje:
De azért az átlag emberekre nem jellemző ez a magatartás. Másrészt ki tudja hogy az a lány aki nem kellett a szüleinek hogy éli meg a terhességét, kaptak felvilágosítást az otthonban vagy nem.
2015. jan. 7. 12:28
 18/35 anonim ***** válasza:
100%

Én negatívat teszteltem, az orvos közölte velem hogy hat hetes terhes vagyok.

(azóta tudom hogy egy teszt nem teszt, pár nap.múlva ismételni kell)

Hát, mintha azt közölte volna, hogy rákos vagyok.

Három hónapos kapcsolatban voltam a partneremmel, és ami a vicc hogy telefonon közöltem vele, hogy terhes vagyok, és azóta nem láttam (7éve).

Egy másik fórumon elhordtak minden mocskos gyilkosnak, meddőségtől elkezdve a pokol tüzéig minden "jót" kívántak.

Mi lett volna ha megrartom: Szépen odaszülhettem volna a gyerekszobámba a húgom mellé, rimánkodhattam volna annak a szemétnek gyerektartásért. A sulit nem tudtam volna ugyanott befejezni, az én évfolyamom volt az utolsó, aki erre a képzésre járt. Szóval buktam volna a szakmámat.

De a legfőbb érvem akkor is az volt, hogy nem akarok gyereket.

És mikor felébredtem nem bűntudatot, hanem megkönnyebbülést éreztem.

Egy döntés helyességét az idő igazolja.

Nos nekem igazolta.

Van egy csodás férjem, két kislányom.

2015. jan. 7. 12:58
 19/35 anonim ***** válasza:
13%
Attól, hogy nem tervezte, hogy nem jókor jött vagy nem a megfelelő férfitól, attól az még egy emberi élet, az ő gyereke. Ezt ő is tudja. Ezért viseli meg. Szerintem ennél nyilvánvalóbb dolog a világon nincs, komolyan, nem tudom már, hogyan írjam másképpen.
2015. jan. 7. 13:23
 20/35 anonim ***** válasza:
23%

Szerintem nem teszi tönkre mindenkiét. Nekem missed ab-om volt, 10 hetesen műtöttek. 5 ágyas kórterem, másik 4 abortuszra jött. Míg én végigbőgtem a 2 napot, a 4- ből 2 vihogott, cigizett, jött- ment egész nap, mintha valami jó bulira készülnének. Ráadásul az egyik egészségügyis volt.

Nekem az a babám egy elmebeteg baromtól lett, örülök, hogy meg tudtam szabadulni tőle(2 évembe telt), és, h nem kerültem be a híradóba... De egy év volt, mire feldolgoztam a baba elvesztését úgy ahogy. Azóta van 2 egészséges, gyönyörű gyerkőcöm, normális párkapcsolatból, de még mindig eszemben van, pedig eltelt 8 év. Soha nem gondoltam, h de jó, hogy ez történt, mert hiszen ő is az én gyerekem volt, akármilyen apja is lett volna. Arról nem beszélve, h milyen életem/életünk lett volna mellette...

2015. jan. 7. 14:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!