Miért beszélnek sokan úgy az abortuszról mintha semmiség lenne?
Felőlem mehettek havonta abortuszra.
További jó eszmecserét!
Kedves 66%-os! Tudod, a romantika utána kezdődött, ez még csak az ígérete volt:-) És hidd el, az a boríték a Mirena árával jobban lázba hozott, mintha bármi mást adott volna. Ünnepek alatt csomószor összevihogtunk, mint két idióta kamasz, aztán január elején téptem a dokihoz receptért.... Hát ő sem mondott olyat, hogy a párom húzza fel pluszban a gumit, pedig nyilván ért hozzá.
Azt meg nyilván nem olvastad, hogy bár volt egy gyógyszer mellett becsusszant terhességem, nem rohantam abortuszra, hanem megtartottuk a babát, tehát soha nem volt abortuszom. Most meg véd a Mirena, ami közel olyan hatásos, mint művi meddővé tétel, csak közben pl. megelőzi a méhűri gyulladásokat (amire hajlamos vagyok), havonta 2 napig pecsételgetek csak, mivel elvékonyítja a méh nyálkahártyáját, és ha igaz, amit olvastam róla, a klimax tünetein is átsegít majd, bár az már nem ez a példány lesz.
Ja amúgy a romantika is megvolt, az első kötetlen együttlétkor masnit kötött oda, ahol addig a gumi volt:-)
#186 - "Micsoda romantika, ezt nevezem..." - miért, szerinted nem az? Mert szerintem két egymást szerető ember között abszolút az...
Tudod, a másik érdekes dolog meg az, hogy olyan kiírást láttam már nőtől társkereső portál adatlapján, hogy "gumitól konyulók kíméljenek"... vajon az erről ilyen módon gondolkodó nők mit szólnának, ha a férfiak adatlapjain meg a "tablettától fejfájósak kíméljenek" jelenne meg? Őszintén...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!