Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Miért beszélnek sokan úgy az...

Miért beszélnek sokan úgy az abortuszról mintha semmiség lenne?

Figyelt kérdés
Nem vagyok abortuszellenes, de néha azt veszem észre, hogy emberek nem fogják fel azt, hogy ez mennyire komoly döntés, és jól meg kell gondolni.
2015. aug. 6. 19:42
 191/194 anonim ***** válasza:
76%
Pontosan ertettem, hogy miert ezt irtad.. Es nincs igazad. Tovabbra sem. De szerencsere mindenki a sajat eletet eli, igy barki verheti a segget a foldhoz mondvan lelketlen, felelotlen, onzo allatok vagyunk, ez senkit nem erdekel. :)
2015. aug. 19. 22:21
 192/194 anonim ***** válasza:
0%

Felőlem mehettek havonta abortuszra.

További jó eszmecserét!

2015. aug. 19. 22:23
 193/194 anonim ***** válasza:
76%

Kedves 66%-os! Tudod, a romantika utána kezdődött, ez még csak az ígérete volt:-) És hidd el, az a boríték a Mirena árával jobban lázba hozott, mintha bármi mást adott volna. Ünnepek alatt csomószor összevihogtunk, mint két idióta kamasz, aztán január elején téptem a dokihoz receptért.... Hát ő sem mondott olyat, hogy a párom húzza fel pluszban a gumit, pedig nyilván ért hozzá.

Azt meg nyilván nem olvastad, hogy bár volt egy gyógyszer mellett becsusszant terhességem, nem rohantam abortuszra, hanem megtartottuk a babát, tehát soha nem volt abortuszom. Most meg véd a Mirena, ami közel olyan hatásos, mint művi meddővé tétel, csak közben pl. megelőzi a méhűri gyulladásokat (amire hajlamos vagyok), havonta 2 napig pecsételgetek csak, mivel elvékonyítja a méh nyálkahártyáját, és ha igaz, amit olvastam róla, a klimax tünetein is átsegít majd, bár az már nem ez a példány lesz.

Ja amúgy a romantika is megvolt, az első kötetlen együttlétkor masnit kötött oda, ahol addig a gumi volt:-)

2015. aug. 19. 22:51
 194/194 anonim ***** válasza:
65%

#186 - "Micsoda romantika, ezt nevezem..." - miért, szerinted nem az? Mert szerintem két egymást szerető ember között abszolút az...

Tudod, a másik érdekes dolog meg az, hogy olyan kiírást láttam már nőtől társkereső portál adatlapján, hogy "gumitól konyulók kíméljenek"... vajon az erről ilyen módon gondolkodó nők mit szólnának, ha a férfiak adatlapjain meg a "tablettától fejfájósak kíméljenek" jelenne meg? Őszintén...

2015. aug. 19. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!