Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Miért beszélnek sokan úgy az...

Miért beszélnek sokan úgy az abortuszról mintha semmiség lenne?

Figyelt kérdés
Nem vagyok abortuszellenes, de néha azt veszem észre, hogy emberek nem fogják fel azt, hogy ez mennyire komoly döntés, és jól meg kell gondolni.
2015. aug. 6. 19:42
 141/194 anonim ***** válasza:
0%

"SEMMI KÖZE EGYMÁSHOZ"

Ezt hajtogatod csak.

Egyik kommented:

Semmi köze egymáshoz...

Kérem, fejtsd ki.

Következő kommented:

Mert, semmi köze egymáshoz.

Ismét kérem, hogy fejtsd ki:

Következő kommented:

MERT SEMMI KÖZE EGYMÁSHOZ.

Attól mert nagy betűket használsz, még nem érvelsz!

2015. aug. 10. 08:03
 142/194 anonim ***** válasza:
79%

Sikerult vegigolvasnom azota, latom engem is ideztetek, tok jo. :)

Jogod van mindenhez, meg mi nem tudunk ervelni, stb stb. Pont annyira ervelunk, mint te.. Szoval ha mi nem tudunk, akkor te se.

Amugy meg ha mar jogod van mindenhez, akkor nekem is jogom van "kigunyolni" a nezeteidet. Bar egyaltalan nem ereztem gunynak, de ha te igen, es ettol agyverzest kapsz, na az is a te bajod. :)

Ja es a "ne dugj inkabb, ha nem akarsz gyereket" komment is en voltam a felreertesek elkerulese vegett. :)

Egyebkent tenyleg higgadj le, te hergeled sajat magadat igazabol. :) szegeny gyerekeid a vegen egy frusztralt anyucit kapnak.

2015. aug. 10. 09:04
 143/194 anonim ***** válasza:
84%

Jajj meg valami, mar majd elfelejtettem.

Most az a baj, hogy "kinevetunk" vagy az hogy lebeszelnenk valakit a dupla vedekezesrol?

Elso esetben allitom tovabbra sem nevetunk ki, en legalabbis nem nevetek, de ettol fuggetlenul nevetsegesnek tartom a dolgot. Van kulonbseg. Ha nem erted, akkor gondolkozz meg rajta egy kicsit.

Ha utobbi, akkor mint ideztetek engem korrekt velemeny gyanant.. Irtam, hogy csinald ahogy akarod, es en is ugy csinalom, ahogy en akarom. Sehol nem lattam azt, hogy valaki barkit is le akarna beszelni errol? Az nem minosul lebeszelesnek, hogy azt irtam nevetseges. Ez a sajat velemenyem es mindenki azt csinal vele amit akar.

2015. aug. 10. 09:23
 144/194 anonim ***** válasza:
0%
Igen. Az a baj. Mert, a saját abortuszod a te dolgod, de ide járnak tapasztalatlan tinik is, akik olvassák a te baromságodat, hogy inkább az abortusz, mint az óvszer és még elhiszik, hogy ez így rendben is van. És: NEM! Nem érveltetek, csak kiröhögtetek!
2015. aug. 10. 09:28
 145/194 anonim ***** válasza:
73%

Akkor kirohogtunk, ha ugy jobban erzed magad. De mint lattad te is, es leirtam mar parszor, ez csak velemeny es mindenki azt kezd vele amit akar. Ahogy azt is irtam, hogy nem valasztom az abortuszt, hisz vedekezek..

Remelem egyebkent, hogy aki gumit hasznal, annak boszen ajanlgatod a fogamzasgatlo tablettat..(hiaba nem szedheti) hisz nekik is kene a duplavedekezes.

Ram pedig egy szavad nem lehet. Egy oldallal ezelott javasoltam, hogy aki nem akar gyereket az ne szexeljen. :)

2015. aug. 10. 09:41
 146/194 anonim ***** válasza:
62%

#140-141 ""ha valamiért nincs szex, az is rendben van" illetve "ha van, akkor az legyen igazán jó" (nincs közös metszete...) SEMMI KÖZE EGYMÁSHOZ - írtam.

Ennél részletesebben? Mivel az egyik a "nincs" a másik meg a "van" állapotáról szól, így pont annyi köze van egymáshoz, mint a nyúlnak meg a kockacukornak.

Próbáld ki a saját gondolatmeneted más témán, és egyből be fogod látni, hogy hülyeség. A téma legyen mondjuk a karalábéfőzelék.

Állítás1: "ha NINCS karalébéfőzelék, az is elviselhető" - lévén azon kívül megeszek még 123456 kaját.

Állítás2: "ha VAN karalábéfőzelék az legyen jó" - lévén moslékot viszont nem eszem.

Te meg görcsösen azt akarod bizonygatni, hogy egyikből következik a másik, holott láthatóan NEM.

Elég részletes volt? Megfelel?

"Mind az erkölcsről, mind a tinikről kezdett vitánkban alul maradtatok, mert elsunnyogtátok, témát váltottatok, ..." - szerintem helyesebb megközelítés, hogy RÁD HAGYTUK, tudod, egyikünknek sem szenvedélye - szerintem - a falra borsót hányni vasvillával...

2015. aug. 10. 09:42
 147/194 anonim ***** válasza:
76%
#146 Virtualis pacsi. :D
2015. aug. 10. 09:47
 148/194 anonim ***** válasza:
15%
146-os! Ebből még nagyobb zagyvaság sült ki. Nincs felépítve az érvelés, nincs ok-okozati összefüggés. Falra hányt borsó az egész. A másik, ki mondta, hogy hagyjátok rám? Én azt kértem, hogy mondjatok ellenérveket! Amíg erre nem vagytok képesek, addig hiteltelenek vagytok. A vita csak akkor jó, ha érvek-ellenérvek vannak felsorakoztatva, de az én érveimre soha nem érkeznek ellenérvek, csak támadások. Erről ennyit, azt hiszem.
2015. aug. 10. 11:58
 149/194 anonim ***** válasza:
0%
Csak példának okáért, kérnék a 125-ös kommentemhez egy szépen felépített ellenérvet! Arra sem érkezett ugyanis cáfolat tőletek.
2015. aug. 10. 12:01
 150/194 anonim ***** válasza:
21%
A 82-esre is kérnék ellenérvet. Onnan is lemaradt.
2015. aug. 10. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!