Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Miért beszélnek sokan úgy az...

Miért beszélnek sokan úgy az abortuszról mintha semmiség lenne?

Figyelt kérdés
Nem vagyok abortuszellenes, de néha azt veszem észre, hogy emberek nem fogják fel azt, hogy ez mennyire komoly döntés, és jól meg kell gondolni.
2015. aug. 6. 19:42
 171/194 anonim ***** válasza:
76%
Attól hogy nem nyafognak, vagy avatnak be téged a lelkük legmélyébe, igenis megviselheti őket. Ne felejtsük el, hogy itt csak pár szót, mondatot hallasz az illetőtől. Ne hidd, hogy ismered őt, hogy tudod mit érez. Én írtam már ki kérdést, bár nem abortusszal kapcsolatban, de azt éreztem a többiek fel se fogják, mit éreztem akkor,-hisz le se írtam, úgy éreztem csak rám tartozik- mikor a számomra ismert világ a feje tetejére fordult. Megkaptam, hogy szemét és érzéketlen vagyok. Ennyit erről.
2015. aug. 12. 22:08
 172/194 anonim ***** válasza:
89%
Kedves 57es! Az erkölcsös résznél a Bibliával érvelsz. Mert ha abban ott a "ne ölj", akkor az úgy van és kész és ezt mindenki vegye tudomásul. A Bibliában az is benne van, hogy nem szabad védekezni, Te pedig végig a dupla védekezést szajkózod. Akkor most hogy is van ez?
2015. aug. 13. 00:24
 173/194 anonim ***** válasza:
65%
Egyébként ja, maga a feltett kérdés totál életszerűtlen, olyant még senkitől se hallottam, hogy egy kórházban végzett, altatással járó műtét "semmiség" lenne... semmiség az, ha az ember otthon felejti a tízóraiját... például...
2015. aug. 13. 06:59
 174/194 anonim ***** válasza:
0%
172-es! Ez így is van! Csak, hogy ezek az emberek nem akarnak szaporodni és ha megfogan a gyermek,nem fogják megszülni, hanem abortuszra fognak menni, ami BŰN. Nem hiába van az egyház is a felelősségteljes szexuális élet mellett.
2015. aug. 13. 08:01
 175/194 anonim ***** válasza:
2015. aug. 14. 12:09
 176/194 anonim ***** válasza:
13%

Nem olvastam végig a válaszokat de aki az elején írta hogy gumival a szex nem élvezetes az szimplán egy hisztis p...a. Akkor is ha férfi írta.

Ha olyan szenvedés lenne tőle a szex akkor mégis ki venné meg? Ki használná? Na az ilyen hozzáállású emberek azok akik a magzatot kutyába sem nézik mert a maguk maximális kényelme az első. Mindenki más meg dögöljön meg.

Az ilyen gumiellenesek szoktak rutinszerűen járni abortuszra és fejből tudják a nemibeteg gondozó számát is.

2015. aug. 15. 08:10
 177/194 anonim ***** válasza:
83%
Vegig kellett volna olvasnod es akkor nem irtal volna ekkora baromsagot..
2015. aug. 15. 08:13
 178/194 anonim ***** válasza:
40%

#176, már bocs, de a gondolkodás láthatóan nem az erősséged... ugye amit írtál, annak pont annyi értelme van, mint hogy "Nem olvastam végig a válaszokat de aki az elején írta hogy TABLETTÁVAL/SPIRÁLLAL/PESSZÁRIUMMAL (stb) a szex nem élvezetes az szimplán egy hisztis p...a. Akkor is ha nő írta.

Ha olyan szenvedés lenne tőle a szex akkor mégis ki venné meg? Ki használná?"

Tudod, azért van sokféle védekezési módszer, mert nem mindegyik jó mindenkinek... az a lényeg, hogy minden pár megtalálja a nekik legmegfelelőbbet.

Másfelől meg ja, ha erre vágysz, akkor ideírom: véleményem szerint egyetlen istenség úgymond akarata, és egyetlen embrió sem ér annyit, hogy egy pár tönkre vágja érte a szexuális életét és ezzel akár a párkapcsolatát egy számukra nem megfelelő védekezési módszerrel.

Ezt szeretted volna olvasni? Tessék.

2015. aug. 15. 11:11
 179/194 anonim ***** válasza:
3%
178-as! Ezzel gyakorlatilag azt mondtad, hogy maga az ÉLET nem ér semmit, vagyis a saját életed sem.
2015. aug. 15. 12:34
 180/194 anonim ***** válasza:
65%
Tévedsz előző, ezzel azt mondtam ki, hogy az életek nem egyenértékűek.
2015. aug. 15. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!