Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Miért beszélnek sokan úgy az...

Miért beszélnek sokan úgy az abortuszról mintha semmiség lenne?

Figyelt kérdés
Nem vagyok abortuszellenes, de néha azt veszem észre, hogy emberek nem fogják fel azt, hogy ez mennyire komoly döntés, és jól meg kell gondolni.
2015. aug. 6. 19:42
 161/194 anonim ***** válasza:
1%

1. "Idézd már nekünk kérlek azt a sort, amikor azt mondtuk, hogy a kettős védekezés nem biztonságosabb."

VÁLASZ: Nem fogok gumit hasznalni, mert felesleges.

Egyebkent meg aki nem akar gyereket az ne szexeljen..ezt is mondhattad volna..

"Nem akarok gyereket, megfeleloen vedekezek, teljesen felesleges duplazni, aztan ha megis teherbeesek, akkor meglatom belefer e az eletembe.

Ha te ket modon akarsz vedekezni akkor csinald. En nem fogok, mert nevetsegesnek tartom. Plane hogy 5 eve szedem es eddig jol mukodott."

"Szoval erted... Szerintem aztal, hogy valaki valaszt egy vedekezesi modszert, amit helyesen alkalmaz (bogyo, gumi, spiral), azzal mar megtett minden tole telhetot."

2. Azt szeretnéd, hogy mi is duplán védekezzünk?

VÁLASZ: Nem, mert folyamatosan azt írtam, nem érdekel, hogy te mit csinálsz, de olyat ne állíts, hogy felesleges a kettős védekezés. Amúgy már meg is cáfoltad magad. Azt írtad az első oldalakon, hogy felesleges, most meg azt, hogy a kettős védekezés mégiscsak biztonságosabb. Össze vagy már zavarodva: KÉRDÉS: Ha biztonságosabb, akkor miért lenne FELESLEGES? ajjaj...legalább magadban legyél már következetes.

3. Te se válaszoltál egy két dologra... Aki gumit használ, annak is azt mondod, hogy szedjen tablettát? És ha az illető nem szedheti, mert trombózisra hajlamos? Akkor ugyanúgy a spirált és egyéb hormonális fogamzásgátlókat sem szedheti. Marad a gumi.

VÁLASZ: Én mindig úgy fogalmaztam, hogy AKI TEHETI! Olvasd vissza! ÉRTŐOLVASÁSSSS!!!! Általános iskola alsó tagozat!

EZ nem SZALMABÁB érvelés, ugyanis egy dolog hiányzik belőle: a másik fél már eredetileg sem volt képes észérveket felhozni, tehát az állítása soha nem volt igaz.

2015. aug. 10. 13:43
 162/194 anonim ***** válasza:
75%

Felesleg=elegendonek tartom. Ez nem azt jelenti, hogy duplan nem biztonsagosabb, csupan elegendonek tartom az egyet is, tehat szerintem felesleges.

Komoly szovegertesi problemaid vannak.

2015. aug. 10. 13:47
 163/194 anonim ***** válasza:
75%
"EZ nem SZALMABÁB érvelés, ugyanis egy dolog hiányzik belőle: a másik fél már eredetileg sem volt képes észérveket felhozni, tehát az állítása soha nem volt igaz." - Észérveket? Egy privát magánügyre, amihez senkinek köze semmi az adott páron kívül? Vedd már észre, hogy te a saját elvárásaid szerint keresel párt, más is a sajátja szerint, és ez itt a cselekvés legvégső határa a témában.
2015. aug. 10. 13:49
 164/194 anonim ***** válasza:
0%
Vannak itt cifrábbak, a megszakítással védekezők:) Se tabletta, se gumi, semmi, csak egy ügyes nő és egy ügyes férfi kell:)
2015. aug. 10. 13:57
 165/194 anonim ***** válasza:
0%
A felesleges szónak mióta szinonimája az elegendő? Aha, nekem vannak problémáim ugye...Mindegy, részemről itt a vita lezárva. Nyaralni megyünk.
2015. aug. 10. 16:35
 166/194 anonim ***** válasza:
26%
#164, és szólj hozzá, még az is az adott pár magánügye - tök függetlenül attól, hogy ki ért egyet vele, és ki nem...
2015. aug. 10. 16:38
 167/194 anonim ***** válasza:
69%
#165, ebben a szövegkörnyezetben bizony az: felesleges a 4. palacsinta = 3 épp elég - és fordítva is.
2015. aug. 10. 16:40
 168/194 anonim ***** válasza:
0%
De akkor azt bogozd már ki nekem, hogy, ha azt írod egyszer, hogy felesleges a kettős védekezés, miért írod máskor azt, hogy elismered, biztonságosabb, mint az egy. Hogy lehet valami felesleges és sokkal biztonságosabb is egyben? Én ezekre írtam, hogy értelmetlen érvelések. Nincs logika egyikben sem. Ha biztonságosabb, akkor nem lehet felesleges, nem igaz? Felesleges akkor lenne, ha nem lenne sokkal biztonságosabb, mint az egy védekezéses szex.
2015. aug. 10. 16:49
 169/194 anonim ***** válasza:
38%

#168, nem, nem én írtam - ahogy elnézem, legalább 3 emberrel beszélgetsz, per "miért írtad" - de azt hiszem, meg tudom indokolni.

Tudod, a "biztonság" az nem a mindenek fölötti egyetlen ismérv, hanem a dolgok EGYIK paramétere... szélsőségesen biztonság-pártinak lenni ugyanolyan káros, mint bármiféle más szélsőségesség. Igen, biztonságosabb lenne minden étkezés előtt tömény hypóban mosakodni, de ettől még hagy nézzem tök hülyének, aki ezt akarja... a szélsőséges biztonság-pártiság mindig a dolgok lényegét öli meg.

Általában van a dolgoknak egy optimuma mindenki számára, ahol a "szabadság/biztonság" skála egyensúlyban van. Nálunk ott, hogy egyféle, az adott pár által legjobbnak tartott korszerű fogamzásgátlás.

Érted?

2015. aug. 10. 17:05
 170/194 anonim ***** válasza:
75%

Hogy lehet valaki ennyire hülye???

Igen, biztonságosabb... De az egyszeri védekezés is épp ELÉG BIZTONSÁGOS! Tehát a dupla védekezés, ami ugyan biztosabb, felesleges, mert az egyszeri védekezés is épp ELEGENDŐ.

A palacsintás példa meg tökéletes... 4 palacsinta felesleges, mert 3 is épp elég.

Te komolyan ennyire hülye vagy, vagy csak játszod?

Komolyan mondom sajnálom szerencsétlen gyerekeidet és férjedet, amiért egy értelmi fogyatékos anyjuk/felesége van.

2015. aug. 10. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!