Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Miért beszélnek sokan úgy az...

Miért beszélnek sokan úgy az abortuszról mintha semmiség lenne?

Figyelt kérdés
Nem vagyok abortuszellenes, de néha azt veszem észre, hogy emberek nem fogják fel azt, hogy ez mennyire komoly döntés, és jól meg kell gondolni.
2015. aug. 6. 19:42
 151/194 anonim ***** válasza:
17%

"Kettős védekezés

Kettős védekezés során a szexuális úton terjedő fertőzést és a terhességet megelőző módszereket együttesen alkalmazzák.[108] Ez történhet csak óvszerrel vagy az óvszer és egy másik születésszabályozási módszer kombinációjával, illetve a penetratív szextől való tartózkodással.[109][110] Ha a terhesség komoly gondot jelentene, célszerű két módszer együttes használata,[109] és kettős születésszabályozási mód javasolt azoknál, akik akne ellen isotretinoint szednek, mivel a terhesség alatt történő szedéskor nagy a születési rendellenességek kockázata.[111]"

Nem szokásom wikipediát idézni, de belinkelem ide, hogy lássátok, az az ostoba,aki kiröhögi az állítást, miszerint, aki nem akar gyereket, védekezzen duplán.

Nem én találtam ki.

[link]

2015. aug. 10. 12:11
 152/194 anonim ***** válasza:
18%

"A kondom használata ellen a nők többségének nincs kifogása, s emellé társul az is, hogy a szexuális úton terjedő fertőzésektől is védelmet adhat. A 25 év alattiak körében nagy arányban alkalmazzák a tabletta-gumi jelentette kettős védekezést."

[link]

Tarthatjátok "viccnek" az egészet, de, aki képes felelősségteljesen gondolkodni, annak ez egyáltalán nem vicces. Inkább a gumi, mint az abortusz.

2015. aug. 10. 12:14
 153/194 anonim ***** válasza:
82%
Remenytelen vagy..amit mar az elejen is leirtam.
2015. aug. 10. 12:40
 154/194 anonim ***** válasza:
0%
Érv hol van? Nem vagyok reménytelen, ha lenne ellenérved, nem csak butaságokat írogatnál, akkor talán sikerülne is meggyőznöd. Mégis mit vársz? Csak azért, mert annyit mondasz, hogy márpedig neked van igazad, higgyem is el? Értelmes embert értelmes érvekkel lehet csak meggyőzni, amíg te ezt nem tudod teljesíteni, felesleges baromságokat írogatnod. Könnyebb lenne nekem is annyit mondani, hogy "reménytelen vagy". De én nem így teszek, észérvek tucatjait tálaltam eléd. Ebből jön az előbbihez még az is,hogy az értelmes embert az észérvekkel meg lehet győzni, a butát meg azzal sem.
2015. aug. 10. 12:52
 155/194 anonim ***** válasza:
20%

"Tekintettel arra, hogy egyik fogamzásgátló módszer sem 100%-os, a legbiztonságosabb, ha mind a ketten védekeztek külön-külön (fogamzásgátló tabletta és óvszer egyszerre).

"

"Választhattok más fogamzásgátló módszert is a tablettán kívül. Továbbra is használhattok óvszert addig, amíg késznek nem érzitek magatokat a gyermekvállalásra."

[link]

De nevetséges ugye, hogy egy ilyen oldalon is a kettős védekezést javasolják a kamaszoknak? Mekkora idióták...

2015. aug. 10. 12:58
 156/194 anonim ***** válasza:
19%

"Ha az abszolút biztonságra törekedtek, akkor használjatok egyszerre tablettát és óvszert is - ez a kombináció egyaránt biztosan megvéd a fertőző betegségektől és a nem kívánt terhességtől is"

[link]

Ez is de nagy vicc, ugye?

2015. aug. 10. 13:00
 157/194 anonim ***** válasza:
19%

"A legbiztosabb a fogamzásgátló tabletta és a gumióvszer együttes alkalmazása. Ez mintegy 99 %-os védettséget biztosít, és azért is a legmegfelelőbb, mert így biztosan nem csúszik be hiba a még nem megfelelő rutin miatt."

[link]

Jöhetnek az ellenérvek: Miért NE alkalmazza az ember akkor sem a kettős védekezést, ha egyáltalán nem akar gyermeket?

2015. aug. 10. 13:07
 158/194 anonim ***** válasza:
0%
Aha...ismét nem tudsz értelmesen hozzászólni...
2015. aug. 10. 13:09
 159/194 anonim ***** válasza:
70%

#151, Wikire Wiki

Ezt olvasd el légyszíves:

[link]

- ugyanis végig ezt csinálod, semmi egyebet.

(Nem mondta azt senki, sehol, hogy akinek pálya ez a "védekezz duplán" az ne csinálja... ugye - te nem akarod tudomásul venni itt 100 hozzászólás óta, hogy van, akinek pálya, és van, akinek nem az)

2015. aug. 10. 13:30
 160/194 anonim ***** válasza:
84%

Idézd már nekünk kérlek azt a sort, amikor azt mondtuk, hogy a kettős védekezés nem biztonságosabb. Ezt soha senki egy szóval nem állította. Sőt, még azt is mondtuk, hogy az a legtutibb, ha valaki szét se teszi a lábát. Ez mind igaz, egy percig nem állítottuk az ellenkezőjét, tehát amit oldalakon keresztül próbálsz bizonygatni, meggyőzni, az teljesen felesleges. Mégis miről szeretnél meggyőzni?!

Azt szeretnéd, hogy mi is duplán védekezzünk?

Mi azt mondtuk, hogy megfelelő használat mellett kellő védelmet tud nyújtani egy módszer alkalmazása is(ez még mindig nem azt jelenti, hogy a kettő nem tutibb) és azon akadtunk fent, hogy nem vagy képes elfogadni, hogy valaki nem bírja az összes védekezés módszert és hogy felelőtlennek titulálsz minket miközben épp ugyanúgy védekezünk a teherbeesés ellen, mint te is. Védekezünk! Érted? Nem az abortuszt választjuk, hanem védekezünk!

Én úgy gondolom, hogy egy módszer is bőven elég. Megfelelően szedem a gyógyszert, ez is elegendő. Azt mondod használjak gumit.. Nem használok, mert nem bírom. Mondhatod, hogy a mai gumikat már észre sem lehet venni, ettől függetlenül ugyanúgy ott van és nem az a bajom, hogy nem érzem eléggé a kedves páromat (bár azt is megértem ha valaki emiatt nem ezt használja), hanem éget mint a qrvaisten.

Te se válaszoltál egy két dologra... Aki gumit használ, annak is azt mondod, hogy szedjen tablettát? És ha az illető nem szedheti, mert trombózisra hajlamos? Akkor ugyanúgy a spirált és egyéb hormonális fogamzásgátlókat sem szedheti. Marad a gumi.

És hogy visszatérjek az elejére.. Felőlem mindenki úgy védekezik, ahogy akar. Ezt már az elején is megmondtam. Védekezhet duplán is az ember, ha úgy biztosabbnak érzi.

Én nem így teszek, mert teljesen feleslegesnek tartom. Meg ne kérdezd, hogy miért, mert még egyszer nem írom le.

Még egyszer hangsúlyozom, hogy az a problémánk, hogy felelőtlennek vélsz és szajkózod, hogy az abortuszt választjuk. Nem, nem azt választjuk.

Ha ezekután képtelen vagy felfogni, hogy nem kell minket meggyőzni semmiről, akkor az már a te bajod.

2015. aug. 10. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!