Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt itt sokan, hogy olyan semmiség az, ha valaki "nem kell? "
1.: Ez a képesség( Istennek hála) fejleszthető.
2.: Ha igényes vagy és törődsz a testeddel, akkor rohamosan nő az esélyed az ismerkedésben.
3.: Ha a 2. nem teljesül, akkor rohamosan csökken az esélyed a lányos/fiúk terén hisz az ember is akkor megy be egy ápolatlan vagy igénytelen házba, ha más lehetősége nincs. Szerintem ez egy tökéletes metafora az igazság feltárására. Ha gondolod küldj egy képet magadról privátba és mondok 1-2 véleményt, tanácsot. Bajai vagyok, valószinüleg az életben nem fogunk találkozni, szóval név nélkül teljesen anonim lenne a dolog.
1-es
Igen, de egyre kevesebbet.
5: Akkor hallgass a többiekre itt. Én pszichológust akartam javasolni, de nem mertem mert általában hurrogás a vége; ugyanakkor ők nagyon jól leírták a lényeget.
Először magadban kell rendet tenni, akár szakember segítségével és utána már röhögve fog menni az ismerkedés.
4-es
A szoftveremmel van a baj. Nem tudom, mit kell mondani, tenni, stb...
"hosszabb időn keresztül nagyon súlyos károkat okozhat az ember személyiségében"
Akkor lehet nálunk van valami de pl anyám élete kimondottan jobb lett mióta nem él apámmal nem szed többé antidepresszánsokat , nincsenek pánik rohamai. Ja és a primitív stílusát sem kell többé elviselnünk.
És köszöni ő fenntartja h nem kíván ismerkedni neki elég volt ez a 15 év.
Ennyit a személyiség beli károkról.
Ja és a társadalomnak van azért egy része aki köszöni de szánt szándékkal nem akar kapcsot. Spec én is közéjük tartozom. Köszönöm de megvan a magam nyugodt élete és nem érzem úgy h ez bármiféle változtatásra szorulna.
26 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!