Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hiszik sokan ezt vagy azt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik sokan ezt vagy azt?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok,semmi különös nincs rajtam,nem vagyok egy plázababa. Mégis,ha valaki képet kér,lekoptat. Aztán a pasik arról nyavalyognak,hogy szeretnének egy normális barátnőt,aki szereti őket és akit ők is szerethetnek. Szóval nem értem,ha adott a helyzet,akkor mért dobják el,aztán hisztiznek újra.

Ja és lányoknál ugyan ez a helyzet...

2015. jan. 9. 17:58
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Küldj képet. :D
2015. jan. 9. 18:00
 2/22 A kérdező kommentje:

Már mért küldenék képet,egy jött-ment idegennek?

Kifelejtettem,de NEM VAGYOK HÜLYE xD

2015. jan. 9. 18:01
 3/22 anonim ***** válasza:
Küldj egy képet és meglátjuk miért.
2015. jan. 9. 18:03
 4/22 anonim ***** válasza:

Ide tegyél ki egy képet.

Nem kell félre érteni.

Csak egy profil képet.

2015. jan. 9. 18:05
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Az itteni pasik nagy része csak sírni tud, meg szitkozódni. Engem elég jó nőnek tartanak, mégis akiknek itt küldtem képet, azok 80%ban nem válaszoltak, vagy gyorsan lezárták a dolgot. Aztán megy a sírás-rívás hogy a lányok milyen felszínesek :D. Ez van, ismerkedj inkább élőben. :) (ez a fiúkra is vonatkozik)
2015. jan. 9. 18:07
 6/22 A kérdező kommentje:
Ja,ha arra gondoltok nem vagyok csúnya szerintem,de a mai fiúknak csak az olyan lányok a jók,akik útszélinek néznek ki. Már nem is azért,de ez az igazság,ez tény :D
2015. jan. 9. 18:08
 7/22 A kérdező kommentje:
5-ös: nem életem vágya itt ismerkedni... :D
2015. jan. 9. 18:09
 8/22 anonim ***** válasza:

De egy képről, hogyan derül ki a személyisége?

Nem értem? :D

2015. jan. 9. 18:11
 9/22 anonim ***** válasza:

Akkor rossz pasiknál próbálkozol.

Ezek szerint te is külső alapján válogatsz, hogy kinek küldöd el.

2015. jan. 9. 18:13
 10/22 A kérdező kommentje:

Hogy válogatnék külsőről,ha én küldöm elsőnek? Vagyis,mostanában már nem,de akkor is.

Nem tudom,hogy lehet elítélni valakit a külseje miatt...

2015. jan. 9. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!