Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő csak akkor lehet elégedett magával, ha S-es méretet hord? Miért hiszik sokan, hogy aki nem nádszál vékony az igénytelen és nem foglalkozik a testével, csak zabál?!
Több cikket is olvastam mostanában (totál véletlen nekifutásból). Én valahol mindig azt hitem, hogy ezek a testalkat viták a végletekről szólnak...de sajnos nem mindig...Én pl hízékony alkat vagyok. Mindig az voltam. Kövér is voltam, egészség megőrzés jegyében fogytam le nem keveset. Most M-es méretem van ? Így is érezzem rosszul magam, mert nem vagyok kisportolt és nem lapos esetleg kockás a hasam? Ne értsetek félre! A kérdés nem rólam szól, csak idehoztam a személyes példám, hogy értsétek.
21/L
Értettük, Emese! :)
Nekem a vékony, sportos nők jönnek be. Ahogy a csajok 90%-nak is a kisportolt vagy vékonyabb srácok. Ennyi.
Szerintem aki S-es méretet hord, az éhezik. Egy jót nem evett soha, vagy olyan gyors a keringése, hogy arról most inkább ne beszéljünk.
Utálom, hogy a divat mindig a vékonyakat isteníti és azok a ruhák, amelyek igazán szépek, nem is mindig kaphatóak nagyobb méretben. Megölik ezzel azt, hogy egyenlő eséllyel induljanak a husibb csajok vetélytársaikkal szemben.
Én azt mondom, hogy nem kell hinni a divatnak. Itt ezen az oldalon is látszik, hogy sokan nem foglalkoznak annyira az alakkal. Legyen elfogadható és ez elég lesz nekik. Mondjuk itt sokaknak mindegy ki, csak legyen!
E kosaras melltartót hordok, így az S-es méretű ruhák nem jönnek rám, még sem vagyok elégedetlen magammal :D
Na jó, a lábaimat nem szeretem, de pont ezért tornázok is.
Nem kell mindenkinek egyformának lenni, és nem is kell olyan nagy ügyet csinálni a dologból, a lényeg, hogy te jól érzed magadat.
Arra, meg, hogy a nőknek a kisportolt pasik jönnek be, annyit mondanék, hogy látványra igen, viszont nem túl kényelmes hozzájuk bújni.
ezt biztos valamelyik feminához hasonló oldalon olvashattad,ami ha egészség vagy étrend a téma be kellene tiltani.
nincsen ilyen meghatározás,hogy milyen a póló méret.
ideális és egészséges testzsírszázalék arányok léteznek,vagyis test összetétel mérés.
itt ez a kép,mindkettő 60 kiló,de más összetétel,talán így érthető-
Apuci69:
Férfi vagyok, S-es ruhát hordok és nem éhezek. Mindig annyit eszek amennyit bírok. Ez van.
18/F
"E kosaras melltartót hordok, így az S-es méretű ruhák nem jönnek rám, még sem vagyok elégedetlen magammal :D "
E kosaras melltartóval nem csoda, hogy nem vagy az. Ha nő lennék, én is magamat csodálnám :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!