Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hiszitek el?
Figyelt kérdés
Miért nem hiszitek el, hogy GYÖNYÖRŰEK és KÜLÖNLEGESEK vagytok? Mind. Egytől egyig. A csinos, kerek csajoktól kezdve a vékony, nádszál csajokig, akik itt kérdezősködtök az alakotokról. Csodásak vagytok, fel a fejjel.2013. jún. 2. 12:31
1/23 anonim válasza:
Én elhiszem ;D Amugy ja mindenki a maga módján szép ;) És köszömjük "kérsező" :)
2/23 anonim válasza:
kedves vagy:) köszönjük:*
talán azért, mert mi így nem érezzük jól magunkat:S vagy más szerint nem így van..:/
3/23 anonim válasza:
Én elhiszem és tudom magamról, hogy szép vagyok, mindenesetre ez nagyon kedves volt tőled. :)
4/23 anonim válasza:
Mert ez hazugság, egy naiv, demagóg f@szság, még csajozós dumának is harmatgyenge.
Vannak szép nők, és vannak csúnyák, vannak különlegesek, és átlagosak. Okosak, és buták, csinosak, és tehenek.
Ugyanez férfiban is.
Hagyjuk már ezt a hülyeséget, hogy mindenki gyönyörű... tényleg van még (akár 10 év alatti korosztályból is) akit meg lehet etetni ilyen maszlaggal?!
5/23 anonim válasza:
Gratulálok kedves kérdező. Ezzel csak azt éred el, hogy a lányok még magasabban fogják hordani az orrukat, és még inkább nem állnak szóba az olyan ronda pasikkal, mint pl. én.
7/23 anonim válasza:
Kedves ötödik, miért gondolod, hogy ronda vagy?
10/23 anonim válasza:
végülis igaz mert a rondáknak és kövéreknek is van párjuk csak néha még az is furcsa,hogy egy nagyon jó pasinak egy nagyon csúnyácska lány jön be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!