Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tini lánykák! Miért hiszitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tini lánykák! Miért hiszitek azt, hogy a jó külső adottságaitok miatt, majd minden fiú becsicskul nektek, miért nem értitek már meg, hogy sok fiúnak a jellem is számít, nem csak a külsőtök?

Figyelt kérdés
2013. máj. 7. 14:08
 1/10 anonim ***** válasza:
Mert ha nincs agya szegénynek akkor mivel gondolkodjon és fogja fel, hogy a külső nem minden? -.-
2013. máj. 7. 14:09
 2/10 anonim ***** válasza:

Mert bőven elég nekik azok a srácok is, aki "becsicskulnak" a külsejük miatt, a többivel minek foglalkozzanak? :D

Ez megint egy önsajnálós kérdés?

2013. máj. 7. 14:10
 3/10 anonim ***** válasza:
A kérdést sem értenék meg. Mit vársz?
2013. máj. 7. 14:12
 4/10 anonim ***** válasza:

Ha 10böl 5 becsicskul akkor miert kellene valtoztatni?

Ha nalad is 10böl 5 pasi/csaj összejönne akkor te lennel a kaszanova es vegigmennel mindenkin!

2013. máj. 7. 14:13
 5/10 anonim ***** válasza:

Te ha tehetnéd, nem ugyanezt csinálnád? :D Dehogynem, úgy kihasználnád a helyzetet, mint a szél. Most nem tudod, ergo hisztizel miatta.

Ha téged úgysem érint a téma, mit foglalkozol vele? Sajnáld le őket némán, magadban, és ne foglalkozz velük tovább...

2013. máj. 7. 14:15
 6/10 anonim ***** válasza:
úgyse olvassák ezt a kérdést vagy ha mégis nem veszik magukra
2013. máj. 7. 14:15
 7/10 anonim válasza:

Akkor nem jogos a kérdés: "Tini fiúcskák! Miért csicskultok be minden lánynak, akiknek jók a külső adottságai?"?

Ez visszafelé is igaz.

2013. máj. 7. 14:19
 8/10 anonim ***** válasza:

Mert "a külső megfog, a belső megtart"-nekem ez bejött :D

Rájöttem, hogy nem kihívóan, hanem előnyösen (nem szinonímák) kell öltözködni, és a fiúk így is észrevesznek :D

Belsőre meg csak szimplán jóindulatú vagyok, és az a célom, hogy minél többen szeressenek :D

És hát igen, úgy tűnik, ez sokaknak tetszik :)

Ja és még egy:

Mindenki ember, és ha úgy bánunk velük, ők is viszonozni fogják :)

(vagyis senki ne csicskuljon be a másiknak, mert nem fölérendelt)

16/L

2013. máj. 7. 14:21
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem minden tini ilyen,ha valaki igy gondolkodik,az mar regen rossz..egyebkent szerintem a media es a fiuk viselkedese tehet a dologrol..ha lenne olyan fiu,aki tenyleg el tud vonatkoztatni a kulsotol ilyen korban,gondolom,nem ez lenne a kozvelemeny..
2013. máj. 9. 21:25
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha soha senkinek "csicskulna" be egy tini lany sem szallna el magatol. De ez nem csak tini korban van igy... Ostoba gondolkodasu emberekkel csak az foglalkozik aki vagy ostoba maga is vagy unatkozik. Mit erdekel oszinten higy ki csicskul be es kinek? Ez meg a legkisebb gond a vilagban. Szted engem erdekel hogy egy adott iskolaban kik hogyjatszak az agyukat? ;D
2014. okt. 9. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!