Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini lánykák! Miért hiszitek azt, hogy a jó külső adottságaitok miatt, majd minden fiú becsicskul nektek, miért nem értitek már meg, hogy sok fiúnak a jellem is számít, nem csak a külsőtök?
Mert bőven elég nekik azok a srácok is, aki "becsicskulnak" a külsejük miatt, a többivel minek foglalkozzanak? :D
Ez megint egy önsajnálós kérdés?
Ha 10böl 5 becsicskul akkor miert kellene valtoztatni?
Ha nalad is 10böl 5 pasi/csaj összejönne akkor te lennel a kaszanova es vegigmennel mindenkin!
Te ha tehetnéd, nem ugyanezt csinálnád? :D Dehogynem, úgy kihasználnád a helyzetet, mint a szél. Most nem tudod, ergo hisztizel miatta.
Ha téged úgysem érint a téma, mit foglalkozol vele? Sajnáld le őket némán, magadban, és ne foglalkozz velük tovább...
Akkor nem jogos a kérdés: "Tini fiúcskák! Miért csicskultok be minden lánynak, akiknek jók a külső adottságai?"?
Ez visszafelé is igaz.
Mert "a külső megfog, a belső megtart"-nekem ez bejött :D
Rájöttem, hogy nem kihívóan, hanem előnyösen (nem szinonímák) kell öltözködni, és a fiúk így is észrevesznek :D
Belsőre meg csak szimplán jóindulatú vagyok, és az a célom, hogy minél többen szeressenek :D
És hát igen, úgy tűnik, ez sokaknak tetszik :)
Ja és még egy:
Mindenki ember, és ha úgy bánunk velük, ők is viszonozni fogják :)
(vagyis senki ne csicskuljon be a másiknak, mert nem fölérendelt)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!