Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis hogyan tudnám elérni, hogy testileg megkívánjam a számomra nem vonzó, de kedves lányokat is?
Direkt írtam így, mert nem szándékozom megsérteni egy lányt sem. Számomra nem vonzóak a túlsúlyos lányok, illetve azok a lányok sem vonzanak igazán, akiknek az arca nem fog meg.
Képet miért is kéne küldenem?
Ez már megint egy sablonos általánosítás, illetve a te negatív tapasztalatod. Attól, hogy egy lány szép és vékony, még lehet rendes is,sőt okos is. Lehet, hogy nem jó helyen keresgélsz. Na meg a szépség is relatív. Szépségkirálynőre vársz vagy megelégednél egy szép arcú, hétköznapi lánnyal?
Szerintem járj nyitottabb szemmel és megtalálod, akit keresel!
ma 16:08
Bejöttem már több lánynak is, akkor gondolom igen.
Sok ilyen praktika van. Pl. az alkohol. Ugye "nincs csúnya nő csak kevés pia" alapján az alkoholnak legalább ez az egy gyakorlati haszna van - így legalább a rusnya nők is kapnak sexet időnként.
Egyébként meg javaslom a felmosó vödröt vagy papírzsákot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!