Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak külsőre szépek a lányok, miért nincs olyan, akinek a jellemében, személyiségébe, lelkébe tudnék már végre beleszeretni? Talán túlságosan válogatós vagyok?
mert a csajjal el kellene töltened legalább 2 hónapot,hogy ezeket megtudd róla,megismerd milyen.
ezek a tulajdonságok nincsenek a homlokára írva.
szóval vagy nem jutsz el egy nővel minimum 2 hónapos kapcsolatig sem,mert elszúrod.
vagy alapból parázol a nőktől,és ezekkel a kifogásokkal halogatod ezt a dolgot.
"mert a csajjal el kellene töltened legalább 2 hónapot,hogy ezeket megtudd róla,megismerd milyen"
Nem vagy kicsit optimista? 6 élet kevés arra hogy egy nőt kiismerj.
1.Nőfaló vagy,és nemgyőzöl válogatni,
2.Minden /intelligensebb/lány lepattint 1 perc után.
Én a másodikat tippelném meg.
Haverok véleménye..pff -na ezzel el is árultad,hogy fejben még nem nőttél fel egy komoly kapcsolathoz,és ez a lányoknál is nagyon levágós...
Na, látom ti félreértettetek. -.-
Nem érdekel haverok véleménye, de ők válogatósabbak nálam külsőre, erre akartam célozni, csak úgy tűnik senki sem fogta fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!