Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért is ilyen felszínesek a lányok, miért nincs egy sem, akinek bejönnék külsőre?
Küldj egy képet magadról.
Szerintem csak a te környezetedben vannak olyan csajok.
Férfi vagyok, és hetero. Csak férfi véleményt mondok rólad.
én 1 éve egy szerencsétlen voltam, fejleszd magad... küldök egy privit...
f19
Ha igaz lenne, amit leírtál, minden pénzes és/vagy jóképű srácnak lenne nője, és minden szegény és/vagy előnytelen külsejű srác magányos lenne.
De nem így van!
A hiba a te készülékedben van, ha másnak van csaja, neked meg ennyire nincs. De valami másik hiba lesz a titok nyitja, amit nehezebb megtalálni és beismerni még önmagad előtt is.
:D ez olyan mintha én írtam volna csak én lány vagyok,csak az a vicces nekem mindenki azt mondja milyen szép vagyok és milyen normális és még sem kellek senkinek...lehet pont ezért..
Nem minden a külső hidd el,vannak normális lányok akiknek nem csak ez a fontos meg a vagyon-.-' utálom mikor általánosítanak:( na mindegy megértem hogy ezt gondolod de vannak még kivételek. Az meg hogy kinek ki a ronda nagyon relatív lehet tetszel valakinek de észre sem veszed.
Nem érdekel a véleményetek! Kik vagytok ti?! Senkik. Nekem a ti szavatok semmit sem ér. Egyébként sem vagyok kíváncsi a nem is vagy olyan vészes meg helyes vagy átlagos álszent szövegekre. Nagyon ritka, aki nyíltan kimondja, hogy ronda vagyok, de arra meg nem vagyok vevő szintén. Nincs már így sem semmi önbecsülésem, önbizalmam. Ti lányok vettétek el az évek alatt. Azt bánom a leginkább, hogy nem homárnak születtem, akkor biztos lenne párom. A fiúk sokkal inkább képeseek elfogadni valakit olyannak, amilyen.
Egyébként meg tényleg ronda vagyok, én magam is látom a tükörben, a probléma az, hogy mindenkinek a jó hapsik kellenek, még a csúnya lányoknak is. Én ezt tapasztalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!