Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért is ilyen felszínesek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért is ilyen felszínesek a lányok, miért nincs egy sem, akinek bejönnék külsőre?

Figyelt kérdés
23 leszek nem soká és úgy tűnik én valami ritka ronda fiú vagyok vagy nem vágom már mi bajuk van velem, de elegem van. Ezek után már úgy tűnik nekem csak a prostizás marad, barátnőről és normális párkapcsolatról már nem is álmodozom jó ideje, mert minden azt igazolja, hogy felesleges. Minden lánynak csak a külső és a vagyon számít, én így tapasztalom. Legyen csúnya, kövér vagy épp szép, karcsú.

2012. aug. 15. 21:00
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Küldj egy képet magadról.

Szerintem csak a te környezetedben vannak olyan csajok.

Férfi vagyok, és hetero. Csak férfi véleményt mondok rólad.

2012. aug. 15. 21:02
 2/21 anonim ***** válasza:

én 1 éve egy szerencsétlen voltam, fejleszd magad... küldök egy privit...

f19

2012. aug. 15. 21:03
 3/21 anonim ***** válasza:
ez nem igaz amit irtál nekem már volt olyan barátom aki nem volt valami nagy szépség én mégis szerettem de senkitől nem lehet elvárni hogy olyannal legyen akihez nem vonzódik és nem tetszik neki...és igen vannak lányok akiknek CSAK a vagyon számít de nem mindegyik ilyen hidd el nekem 19/L :)
2012. aug. 15. 21:03
 4/21 anonim ***** válasza:

Ha igaz lenne, amit leírtál, minden pénzes és/vagy jóképű srácnak lenne nője, és minden szegény és/vagy előnytelen külsejű srác magányos lenne.

De nem így van!

A hiba a te készülékedben van, ha másnak van csaja, neked meg ennyire nincs. De valami másik hiba lesz a titok nyitja, amit nehezebb megtalálni és beismerni még önmagad előtt is.

2012. aug. 15. 21:06
 5/21 anonim ***** válasza:

:D ez olyan mintha én írtam volna csak én lány vagyok,csak az a vicces nekem mindenki azt mondja milyen szép vagyok és milyen normális és még sem kellek senkinek...lehet pont ezért..

Nem minden a külső hidd el,vannak normális lányok akiknek nem csak ez a fontos meg a vagyon-.-' utálom mikor általánosítanak:( na mindegy megértem hogy ezt gondolod de vannak még kivételek. Az meg hogy kinek ki a ronda nagyon relatív lehet tetszel valakinek de észre sem veszed.

2012. aug. 15. 21:07
 6/21 anonim ***** válasza:
küldj egy képet és megmondom az vagy-e, vagy sem ;) L
2012. aug. 15. 21:24
 7/21 anonim ***** válasza:
Küldj képet és elmondom.:)
2012. aug. 15. 21:31
 8/21 A kérdező kommentje:

Nem érdekel a véleményetek! Kik vagytok ti?! Senkik. Nekem a ti szavatok semmit sem ér. Egyébként sem vagyok kíváncsi a nem is vagy olyan vészes meg helyes vagy átlagos álszent szövegekre. Nagyon ritka, aki nyíltan kimondja, hogy ronda vagyok, de arra meg nem vagyok vevő szintén. Nincs már így sem semmi önbecsülésem, önbizalmam. Ti lányok vettétek el az évek alatt. Azt bánom a leginkább, hogy nem homárnak születtem, akkor biztos lenne párom. A fiúk sokkal inkább képeseek elfogadni valakit olyannak, amilyen.

Egyébként meg tényleg ronda vagyok, én magam is látom a tükörben, a probléma az, hogy mindenkinek a jó hapsik kellenek, még a csúnya lányoknak is. Én ezt tapasztalom.

2012. aug. 15. 21:37
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
srintem akkor menj pszichológushoz!!!!! ha nem érdekel senki véleménye akkor minek tesed fel a kérdést??? siránkozz csak azt tudsz!!!
2012. aug. 15. 21:44
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Jahm,már látom. Ez a stílus miatt nincs csajod...
2012. aug. 15. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!