Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért is ilyen felszínesek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért is ilyen felszínesek a lányok, miért nincs egy sem, akinek bejönnék külsőre?

Figyelt kérdés
23 leszek nem soká és úgy tűnik én valami ritka ronda fiú vagyok vagy nem vágom már mi bajuk van velem, de elegem van. Ezek után már úgy tűnik nekem csak a prostizás marad, barátnőről és normális párkapcsolatról már nem is álmodozom jó ideje, mert minden azt igazolja, hogy felesleges. Minden lánynak csak a külső és a vagyon számít, én így tapasztalom. Legyen csúnya, kövér vagy épp szép, karcsú.

2012. aug. 15. 21:00
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
A nyugati nők ilyenek, hogy a lóvé meg a kocsi számít, Kínában meg Indiában biztos máshogy van, na de azzal nemsokra megy a kérdező.
2012. aug. 18. 23:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!