Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért is ilyen felszínesek a lányok, miért nincs egy sem, akinek bejönnék külsőre?
Figyelt kérdés
23 leszek nem soká és úgy tűnik én valami ritka ronda fiú vagyok vagy nem vágom már mi bajuk van velem, de elegem van. Ezek után már úgy tűnik nekem csak a prostizás marad, barátnőről és normális párkapcsolatról már nem is álmodozom jó ideje, mert minden azt igazolja, hogy felesleges. Minden lánynak csak a külső és a vagyon számít, én így tapasztalom. Legyen csúnya, kövér vagy épp szép, karcsú.2012. aug. 15. 21:00
11/21 A kérdező kommentje:
Nem kell a ferdítés, a külsőm miatt esélyt sem kapok többnyire. Elég egy képet küldenem és a lányok 99%-a eltűnik örökre. Élőben meg a van barátom szöveggel koptatnak le. Esélyt sem kaptam még, hogy megmutassam ki is vagyok jellemre. A lányoknak szuper pasi kell, emiatt én nem tudok versenyezni. Sokáig reméltem, hogy van olyan lány, aki nem csak a külsőt nézi, de már tudom ilyen nincs.
A külső a legfontosabb, egyeseknél meg a vagyoni helyzet is az emellett. Nem kell itt adni a jó kislányt, tapasztaltam milyenek a mai lányok.
2012. aug. 15. 22:01
12/21 anonim válasza:
persze, persze :D:D még valaki el is hiszi? akkor rabolj bankot, legyél vele gazdag, akkor se lesz csajod :D
13/21 anonim válasza:
Meg most ha nem jössz be nekik külsőre, mit próbálkozzanak? A külső IS számít. Most senki se fog azzal lenni, akit rondának tart.
14/21 anonim válasza:
jólvan fiam szerintem te skizofrén vagy....a megnyilvánulásaid alapján....
15/21 anonim válasza:
Csak azt nem értem, hogy ha nem tetszik az amit a tükörbe látsz akkor miért nem változtatsz rajta? Változtass a hozzáállásodon! Nem fogom neked azt mondani, hogy a külső nem számít, mert igen is számít! A külső az ami megfog, a belső pedig ami megtart. Na de a pénz... Ugyan! Nem jó embereket ismersz! Én pl utálok gazdag emberekkel beszélni mert egyszerűen olyan elnyomottság érzésem van.
16/21 anonim válasza:
Ember,ne add fel...csak egyszer élünk. 100% hogy találsz magadnak egy rendes lányt.Menj bulikba,vagy társkeresőzz. Hidd el, sikerülni fog :)
17/21 anonim válasza:
Valóban bunkó stílusban írtál, de ez lehet, hogy azért van, mert kiakadtál.Tudom, hogy nem hiszed el, de akkor is vannak olyan lányok, akik nem a külsőségekre mennek.Nekem pl. nem kell látnom ahhoz az illetőt, hogy eldöntsem, jellemre szimpatikus-e. Persze azért számít a külső is, de csak annyiban, hogy az illető ápolt és tiszta-e. Ennyi. Ha szeretnél, írj. Kíváncsi vagyok, milyen lehetsz. :)
18/21 anonim válasza:
Nem is kérdés miért nincs senkid, ki a halálnak kellene egy ilyen bunkó, senkiházi?!
Élj boldogan a kezeiddel, nővel ne kezdj, kíméld meg őket!
19/21 anonim válasza:
Én a kérdezőnek adok igazat, mert tényleg ez a helyzet. Ha nincs 50 milliód és fekete Bömösöd, szóba se állnak veled a csajok (vagy ha nem vagy Justin Bieber), ha meg tömve vagy dellával, és van BMW is a garázsba, kinézhetel bármilyen rondán, mindig lesz barátnőd.
20/21 anonim válasza:
Aha, persze. Mert a nők csak a gazdagokkal jönnek össze. Akkor miért is van túlszaporodva az emberi faj? Nem hiszem, hogy ennyi milliárdos lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!