Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért idegesít, hogy ennyire felszínesek, válogatósak a lányok? Miért kapok tőlük idegbajt folyton?
Kedves kérdező, engem meg az ilyen kérdések idegesítenek, ami ennyire általánosít.
Szerintem nem a külsőd vagy vagyoni helyzeted miatt nincs barátnőd, hanem az ilyen gondolkodás és hozzáállás miatt.
Először ezen kellene változtatni.
23/N
Hány de hány kérdést olvasok itt naponta,hogy ronda vagyok meg nem kellek a lányoknak,miért csak a külső fontos a lányoknak?stb...
Ti mind egy kishitű,nulla önbizalommal,egyéniség nélküli srácok lehettek,akik egyszerűen ebből kifolyólag nem mernek odamenni a lányokhoz,ez az igazság!A csajok meg ezt rögtön leveszik és persze,hogy nem kellesz neki...
Pedig ez rohadtul nem így van,hogy csak az számít mennyire vagy jóképű és izmos..,talán egy hajszálnyival megkönnyíti az esélyed,de az nem minden.A lányt meg is kell tartani,az a nagy művészet.Ha nincs egyéniséged,buta vagy mint a föld nincs humorod,nézhetsz ki akárhogy egy lánynak nem fogsz kelleni.
"Így is rondának tartom magamat,"
Míg nem tudod elfogadni magad,addig ne is várd,hogy egy lány is elfogadjon téged.Mert ezt sugallod a külvilág fele....
Míg nem változtatsz a hozzáállásodon addig nem is lesz nőd!
bocsika neked nem a külső számít??
khm.. "hogy csak a jóképű, izmos gyerekeknek van szép barátnője"..
nekem ebből az jön le hogy te olyan csajt akarsz aki magas, sovány, gyönyörű hosszú haja van, babaarca, lehetőleg 90-60-90es teste...
Kedves csúnya fiúk!
Nem nyöszörögni kell, hanem tenni azért hogy ne legyetek csúnya fiúk, és nem olyan csajokért csorgatni a nyálatokat akik tényleg minimum címlapra kívánkozni.
Egyik nőnek sem kell egy önsajnálatban vergődő pasi. Az nem férfi, az kisfiú.
"Nem gondoljátok, h ha ilyen sokan látjuk úgy, h csak a külső meg a pénz számít a lányoknak, akkor talán tényleg lehet benne vmi igazság?"
NEM!! Azoknak a lányoknak akiknek a külső az elsődleges szempont és hogy mennyi pénzed van azok elnézést,de kib.szott k.rvák és r.bancok!Nah,ilyen nem is kéne még ha milliomos lennék akkor se!!Jó pár lánnyal beszélgettem már igen szépekkel és a többsége nem szereti az olyan fiúkat akik hivalkodnak a pénzükkel meg hogy milyen autójuk van,sőt van olyan lány aki kifejezetten a vékony fiúkat szeretik.Egyéniség,humorérzék,önbizalom magabiztosság,jó duma ezen tulajdonságok birtokában sok csajt be lehet hálózni még akkor is ha nem vagy egy tipikus szépfiú!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!