Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azok a lányok akik válogatósak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a lányok akik válogatósak, könnyedén lepattintanak egy pasit "nem üti meg a mércét" azok nem faragnak rá később?

Figyelt kérdés
2011. márc. 5. 11:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
96%

Mért faragnának? Nem jönnek össze olyannal, aki érzelmileg nem fogja meg őket. Szerintem ez mindenkire jellemző, vagy jellemzőnek kéne lennie.

Szánalomból nem járok senkivel, aki nem fog meg, azzal mégis mit kezdjek? Akár külsőről, akár belsőről van szó.

20/l

2011. márc. 5. 11:44
 2/14 anonim ***** válasza:
65%
volt már ilyen kérdés pár napja! egyszer emberükre akadnak és visszakapják, tapasztalatból tudom.
 3/14 Norb66 ***** válasza:

De ráfaraghatnak. Még ha meg is találják azt a pasit aki megüti a mércét (eleinte) később biztos lesz olyan tulajdonsága ami viszont a "léc alatt marad" és ha dobja...

Tudni kell feltétel nélkül szeretni, na.

4/14 anonim ***** válasza:
40%

de az előzőeknek van igaza, ha nem fog meg benne semmi, akkor lehet akármilyen figyelmes meg kedves ha egyszer leszarnám.. :)

15/L

2011. márc. 5. 11:49
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

A mérce nem azt jelenti, hogy semmilyen hibát nem tolerálsz, te jó ég... És elvárásai MINDENKINEK vannak, a másik féllel szemben. Van, amelyikből lejjebb lehet adni, van amiből nem. Senki nem jön össze bárkivel, aki a szeme elé kerül. Vagy az akkor nagyon szánalmas. Az meg hogy lepattintja azt, akinek nincs esélye nála... jobb lenne ha hitegetné? Vagy ha úgy menne bele 1 kapcsolatba, hogy nem érez semmit?

Nekem is vannak külsőre és belsőre is olyan tulajdonságok, amik kizáró okot jelentenek. Ha azt mondjátok, hogy ezzel egyedül vagyok, akkor elég képmutatóak vagyok.

2011. márc. 5. 11:54
 6/14 A kérdező kommentje:
hááát, talán a kérdésből nem derült ki, én az olyan nőkre gondoltam, akik túl lazán és egyoldalúan veszik ezt az egésszet... pl randi egy pasival, valami nem tökéletes, és akkor már meg sem próbálják mégegyszer, és kb. úgy rázzák le a pasit hogy "majd beszélünk róla, de most nem jó"
2011. márc. 5. 11:54
 7/14 anonim ***** válasza:

Én ilyen lány voltam. Bár nekem inkább belsőleg volt magas a mércém, mint külsőleg. Nem azt mondom, hogy ronda pasikat választottam, de rengeteget számított, hogy a gondolkodásmódja, az érzelemvilága, a jelleme, stb. nekem megfeleljen, ami nem volt túl könnyű szegény srácoknak.

Nem faragtam rá, most boldog házasságban élek és imádjuk egymást a párommal. :)

32/N

2011. márc. 5. 11:58
 8/14 anonim ***** válasza:
84%

Csak nem hajt téged a bosszúvágy?

A párkapcsolatokban vannak győztesek, és vesztesek. Ezt el kell fogadnod, nem dughatsz meg minden egyes nőt, akit meglátsz!

2011. márc. 5. 12:02
 9/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi ezen a felháborító. Én is randizok valakivel és úgy érzem nem tudnék vele járni. És nem hiszem, hogy később megbánom, mert tudom mire van szükségem és azt is, ő nem tudja megadni.

Igen, lehet hogy válogatós vagyok, de ezerszer rosszabb, ha tudom nem működne, mégis elkezdem vele a kapcsoltot. Mégis mire lenne jó?

2011. márc. 5. 12:16
 10/14 A kérdező kommentje:

no igen, csak az a kérdés, hogy "hogyan" válogatós... ha az első randin nem hozza le a csillagokat, akkor már elkezdesz neki hazudni, és koptatod?

Szerintem azért nem helyes ez igy, mert lehet hogy akkor egy béna pasas a többi közül, de lehet hogy egy picivel később rájössz, hogy remek partner lehetne.

Ok, most forditva: lehet, hogy énis válogatós vagyok, és azt mondom, hogy "hm ez a lány nem tud főzni", ezért nem kell. Önmagában is hülyeség, és lehet hogy félév múlva már szakácsnő (mellesleg ki kérdez ilyet első randin? Kb hasonló, mintha mikor akarnál gyereket)

Csak még azt nem értem, hogyha egy pasi válogatós, akkor leintik "válogatós pecsnek a kutya valagában a helye" a nők esetében meg erény?

2011. márc. 5. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!