Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a lányok akik válogatósak, könnyedén lepattintanak egy pasit "nem üti meg a mércét" azok nem faragnak rá később?
Figyelj, aki ilyen témában válogatós, az előbb utóbb rájön, hogy hülyeség. De egyébként senki sem ilyen (szerintem). Csak ez egy jó kifogás arra, hogy lerázza azt, aki nem szimpatikus neki. Azok a lányok is, akik annyira hú de válogatósnak tűnnek neked, nem azok, csak nem a "te típusodra" buknak. Ennyi. Az első benyomás fontos, ha az nem nyerő, akkor ez van.
Persze, hosszabb idő után is kialakulhat vonzalom, de ez általában akkor igaz, ha egyik fél sem kezd nyomulással, inkább barátkozással. Elsőre lehet, hogy nem tökéletes, de idővel megkedvelheti a másik fél.
Én azt hiszem ilyen válogatós fajta lány vagyok, és igen, jelen pillanatban úgy érzem ez nem vmi kecsegtető a jövőmre nézve.Nem tudom irányítani.Ha vkit első randi után kivágok a sorból, akkor veszett ügy.. jó emberismerőnek mondom magam, mégis vannak tévedéseim.Már tudom, hogy hülyeség amit csinálok, viszont még nem jöttem rá mit tehetnék ellene, mert az érzéseimet nem tudom befolyásolni.Van amikor nem adok második esélyt, pedig lehetne, de vmi azt mondatja velem h ne.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!