Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mennyire vagytok válogatósak úgy általában? Mik azok az alapvető dolgok, ami meg kell hogy legyen egy lányban, hogy szóbaálljatok vele?
ne legyen túlsúlyos,legyen helyes az arca(nem kell nagyon de azért egy mércét üssön meg) ,lehetőleg ne legyen rajta több kiló smink, de adjon magára
amikor először akarok szóbaállni vele akkor kb ennyi
nekem 8.
14-85-ig jöhet bárki aki nőnemű.
19f szűz.
15:52-es majd akkor beszél ha 19 éves létedre még 1 csaj kezét sem fogtad meg....és még 1 csaj sem nézett még rád úgy mint barát.
majd akkor dumálj.
19:47
Pedig nem mindenki a nők kedvence. El kéne ezt fogadni.
ha tetszik nekem és nem az a beképzelt (amik most elszaporodtak), alacsony vékony, cukker arc.
Am mindenkivel elbeszélgetek attól hogy nem tetszik...
f18
Szóba mindenkivel szóba állok, de ahhoz hogy barátságnál több alakuljon ki, nekem azért fontosak a következők:
Legyen szép az arca (mindenkinek más a szép, én ezalatt azt értem, hogy nekem tetszen:)), ne legyen túlsúlyos (akin van +4-5 kiló nem számít semmit, de több ne nagyon), ne legyen beképzelt és mosolyogjon!:D :)
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!