Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért idegesít, hogy ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért idegesít, hogy ennyire felszínesek, válogatósak a lányok? Miért kapok tőlük idegbajt folyton?

Figyelt kérdés
Így is rondának tartom magamat, erre folyton azt tapasztalom, hoyg csak a jóképű, izmos gyerekeknek van szép barátnője vagy a pénzes rondáknak. A lányoknak tényleg a vagoyn és a külső számít csak. Ma már én is tudom. Szóval dolgoznom kell keményen, ha barátnőt szeretnék különben a kutyáank sem fogok kelleni.

2012. szept. 2. 15:43
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nem egyértelműen fogalmaztam a korábbiakban, de azért az nálam sem úgy működik, hogy szóba sem állok olyannal, aki nem az esetem. Az tényleg felszínes dolog lenne. Igazad van abban, hogy mindenkinek meg kell adni az esélyt.

Viszont az általánosításoddal nem értek egyet továbbra sem. Szerintem csak rossz tapasztalataid vannak.

Amúgy meg,ha most én is elkezdenék felhozni általánosító példákat a férfiakra éjfélig itt ülhetnénk. De nem teszem, mert tudom, hogy vannak kivételek. :)

2012. szept. 2. 18:09
 22/35 A kérdező kommentje:

ma 16:34

Hát ezen jót röhögtem, kicsit sem vagy felszínes. XD

2012. szept. 2. 18:11
 23/35 anonim ***** válasza:
Az egy dolog, h nekem rossz tapasztalataim vannak, az lehetne pech is. De soha, sehol nem láttam még csúnya, alacsony, csóró srácot bnővel. Ez azért nem véletlen sztem.
2012. szept. 2. 18:12
 24/35 anonim ***** válasza:

" De soha, sehol nem láttam még csúnya, alacsony, csóró srácot bnővel. "

Nekik marad a marokmarcsa!!:D

2012. szept. 2. 18:18
 25/35 anonim ***** válasza:

Most bele lehetne menni abba, hogy kinek mi a szép vagy a csúnya, hiszen ezek végülis szubjektív dolgok.

Én viszont láttam már kevésbé helyes, sőt csúnyácska, alacsony, vékony srácot is barátnővel. És személyesen is ismerek ilyen embereket, nem is egyet.

Akkor, hogy is van ez?

2012. szept. 2. 18:18
 26/35 anonim ***** válasza:
31%
Amúgy meg egy csúnya srác ne akarjon egy,modell szépségű lánnyal járni,keresgessen a hozzá illő lányok közül!Vannak csúnyácskább lányok is,tessék azok közül válogatni csúnya fiúk!!
2012. szept. 2. 18:20
 27/35 A kérdező kommentje:

ma 18:20

Ne aggódj téged messzire elkerülnélek, lehetsz felőlem akármilyen szép is.

2012. szept. 2. 18:28
 28/35 anonim ***** válasza:

"Én viszont láttam már kevésbé helyes, sőt csúnyácska, alacsony, vékony srácot is barátnővel. És személyesen is ismerek ilyen embereket, nem is egyet."

Kár, h ilyenekről kizárólag itt a gyk-n hallok, a valóságban soha. Messziről jött ember ugyebár...

"Amúgy meg egy csúnya srác ne akarjon egy,modell szépségű lánnyal járni,keresgessen a hozzá illő lányok közül!Vannak csúnyácskább lányok is,tessék azok közül válogatni csúnya fiúk!!"

Úgy unom már ezt a szöveget. Fogjátok már fel, h a csúnya lányoknak ugyanúgy nem kell csúnya pasi!

2012. szept. 2. 18:30
 29/35 anonim ***** válasza:

nem is tudom hogy ma ez már a hányadik ilyen szerencsétlen, önsajnáltatós, szánalmas kérdés amit olvasok...

és ide is leírom mint amit már egy párszor leírtam: igen vannak ilyen lányok, DE vannak kivételek.

Pl. én...az én párom: nem a herceg fehér lovon, nem kék szemű hanem barna...nem szőke hanem barna...enyhén kopaszodik, macis alkat és nincs több százezres fizetése...ergo: rohadtul lesz*rom azt a típust amit leírtál, hogy szerinted mi kell a nőknek...és azért azt is hozzá tenném (mindenféle egoizmus nélkül) hogy a vissza jelzések alapján állítólag jó testem van és szép is vagyok...még sem válogatok és a párom is átlagos...ENNYIII

2012. szept. 2. 18:50
 30/35 anonim ***** válasza:

"Fogjátok már fel, h a csúnya lányoknak ugyanúgy nem kell csúnya pasi!"

Akkor a csúnya pasik ássák el magukat jóóóóó mélyre!!!:D

2012. szept. 2. 18:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!