Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért idegesít, hogy ennyire felszínesek, válogatósak a lányok? Miért kapok tőlük idegbajt folyton?
ma 16:27
Akkor ássatok el gyorsan, mivel homárnak nem születtem sajnos, pedig állítom, hogy a melegek nem válogatnak ennyire, mint ezek a lányok.
10-es válaszoló,
én rendes lánynak tartom magam, mégsem CSAK a külsőségek számítanak nekem. Persze fontos, de a legfontosabb a kisugárzás és az összkép.
Az egy másik dolog, hogy valaki nem az esetem. Pl. hiába jóképű, helyes a srác, ha szőke és kék szemű. Mert nekem a sötét haj, sötét szem az esetem. Persze attól elismerem, hogy jóképű, de nem nagyon mozgat meg bennem semmit. :)
Egyébként pedig rengeteg olyan férfit látok az utcán, vagy ismerek a baráti körből, akik párkapcsolatban élnek, de ha csak a külsejüket nézem, akkor nem fognának meg. De, ha megismertem őket és beszélgettem velük, akkor kiderült, hogy milyen vicces, jófej emberek és így már a külső nem is számít. Ezért kell az összképet nézni.
Azért azt elismerem, hogy nem minden lány így gondolkodik, mint én, de azért vannak páran. :)
16-os válaszoló,
én úgy írtam, hogy nem CSAK a külső számít. És úgy gondolom, hogy a szem és hajszín behatárolása még nem akkora nagy kívánság, mintha felsoroltam volna 20 külső tulajdonságot, amit mind egy emberben keresnék. Egyébként azt, hogy kinek mi az esete, nem tudjuk akarattal befolyásolni.
Én ezt nem tartom felszínességnek.
Szerintem minden embernek van úgymond esete. Amikor egy bizonyos tulajdonság jobban bejön, mint a másik. Lehet, hogy nem ez alapján választ magának párt valaki, de attól még ez létezik.
Miért, neked talán nincs? Mindenféle hajú, testalkatú lány tetszik? Nem hiszem...
"De nem tehetsz róla, hiszen lánynak születtél." Ez a mondat azért elárul rólad bizonyos dolgot. Nem szabadna általánosítanod.
Mindenkinek van egy esete, ez igaz, de ha vki esélyt sem ad annak, aki ebbe nem fér bele, az bizony felszínes. Az én esetemben nem is esetnek, inkább ideálnak mondanám, ami azt jelenti, h ha megalkothatnám magamnak a tökéletes nőt, akkor úgy nézne ki. Viszont ettől még bármilyen külsejű nő kaphat egy esélyt.
Igen, általánosítottam, de attól még igaz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!