Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, még, hogy nem számít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, még, hogy nem számít nektek a külső, akkor ez mi?

2012. szept. 2. 15:40
 1/7 anonim ***** válasza:
A nem számít és a nem tetszik nem ugyanaz...
2012. szept. 2. 15:43
 2/7 anonim ***** válasza:
hagyjad már.ennél izmosabb vagyok,még sem aratok a lányok között.. de azért van pár
2012. szept. 2. 15:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát igen, amint látnak egy jól kinéző srácot, azonnal rámásznak, nem érdekli őket h belül milyen.
2012. szept. 2. 16:02
 4/7 Mi közöd Tőle ***** válasza:
Mi pasik is ilyenek vagyunk. Látunk egy jó bigét, és hajlamosak vagyunk mindenről megfeledkezni. Én nem hibáztatom őket ezért. Ha azt mondják a csajok, hogy nekik nem számít a kinézet, akkor azt ne hidd el, és ennyi.
2012. szept. 2. 16:13
 5/7 anonim ***** válasza:

En ugy voltam regebben, hogy nem szamit izmos vagy sem, de igenis bizonyos szintig mostmar szamit.

A fiuk viszont azzal kapcsolatban vannak tevedesben, hogy amikor egy lany azt modnja, hogy legyen izmos a pasi, akkor nem arra gondol, hogy olyan kigyurt legyen, mint egy izompacsirta meg hogy feltetlen kockas hasa legyen. Ha karjan latszik egy kicsit, hogy nem gebe, hanem kicsit vastagabb, izmosabb az nagyon vonzo tud lenni.

2012. szept. 2. 16:24
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen, és, aki genetikailag vékony csontozatú az kösse fel magát?!
2012. szept. 2. 16:25
 7/7 anonim válasza:

Lehet neekm van hülye ízlésem,de ez a pasi nekem egyáltalán nem tetszik.

1: szerintem egy egoista ..aki csak magával törődik!

2: Amugyse az esetem.

Mert szerintem a külső igenis fontos ( lehet oltogatni,de aki nem ezt mondja az hazudik) ha egy pasi meglát az utcán egy nőt nem azt fogja mondani,hogy "huu micsoda lelke lehet ennek a nőnek " és ugyan így igaz ez fordítva is..elsőnek úgyis a külsejét nézed meg ,szóval szerintem igenis fontos. Az már más kérdés,hogy ad-e esélyt úgy valaki valakinek h elsőre a külseje nem fogta meg...

Lehet felszínes vagyok,de én adtam már esélyt úgy srácnak,hogy nem tetszett a külseje..és nem is jött össze a dolog,mert mindig arra a srácra gondoltam akinek tetszett a külseje és el tudtam vele képzelni a kapcsolatot..szóval nekem ez a véleményem!

2013. febr. 2. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!