Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek mennyire számít a külső? Az alábbi "hibák" mennyire befolyásolnak titeket? Illetve mennyire kizáró ok?
Figyelt kérdés
Régebben sok műtéten estem keresztül, ezért a hasamon több műtéti heg is található, illetve a derék magasságban a hátamon 2, a bal karom 3x volt műtve (érműtét), ami nem valami szép, de mindig lekötve tartom, hogy ne lássák mások. Amúgy felöltözve nem látszik semmi, csak ha olyan adódna, mennyire zavarna titeket? Illetve előre illene közölnöm ezeket a "hibákat"?2012. aug. 29. 22:43
1/9 anonim válasza:
Figyelj, szerintem ha egy lány szeret téged, és értelmes akkor az ilyen dolgokat megfogja érteni, és nem hiszem, hogy nagyon kellene, hogy ilyen számitson neki:)Pl engem nem éppen zavarna 18/L
2/9 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem befolyásol semmit az a pár heg. Ez legyen a legnagyobb problémád. :)
3/9 anonim válasza:
Szerintem ha valakinek a zsánere vagy,azt pont nem fogja érdekelni a műtéti heged :)
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a pozitív válaszokat :)
2012. aug. 29. 22:51
5/9 anonim válasza:
Hegekkel semmi gond. Van nekem is, nem oszt nem szoroz. Most hétvégén is ráindult egy kiscsaj. :D
De itt már kiveséztük a témát:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
6/9 anonim válasza:
Képzel el,nekem olyan furcsa "perverzitásom" van,hogy szexinek találom,ha valakin heg van! :) Abszolút nem zavarna! 28/L
7/9 anonim válasza:
#6: Te voltál az? :D
(Bocs, magas labda.)
8/9 A kérdező kommentje:
Egy kis önbizalom bombát kaptam, köszönöm, remélem találok egy ilyen hegperverz lányt :)
2012. aug. 29. 22:57
9/9 anonim válasza:
Nincs ebben semmi gáz szerintem.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!