Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehetséges olyan lányt találni, főleg a 14-17 éves korosztályon belül, akik a fiú külseje ellenére is adnak esélyt neki az ismerkedésre, hanem legalább is barátkoznak, ha nem is jön be a srác nekik?
Mi lenne ha tanulnál a visszautasításokból?
Különben volt, hogy elmentem a leggázabb cuccomban berúgni, és még úgy is csak úgy tapadtak a lányok.
Egyszerűen nem kifogás... Ha gondolod segítek öltözködni, ha ez a baj.
Mert a legtöbb ilyen idős lánynak nem azért kell pasi ,hogy szeressék egymást és legyen valaki akiben megbíznak ,akivel jól érzik magukat ,hanem azért ,hogy a pasi jól nézzen ki (kb. mint ha egy divatlapból lépett volna ki) és lehessen vele villogni az utcán , a suliban , a bulikon vagy a haverok/barátnők előtt (tisztelet a kivételnek).Igazából ezt én sem értettem soha.Én meg úgy vagyok ,hogy eddig sokan kinéztek már maguknak és amikor megtudták ,hogy pl. milyen zenét hallgatok akkor rögtön kiestem a kosárból.Pedig igazából szinte mindenkivel elvagyok pl. osztályból is.Együtt hülyülünk ,"csövelünk szünetekben meg ilyenek.De csak haverok vagyunk.Nem tudom manapság mi ez a finnyásság.Attól ,hogy egy fiúval valaki jól érzi magát ,attól még nem kell feleségül menni hozzá.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!