Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehetséges, hogy vágyódom egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy vágyódom egy srác után, de csak barátként?

Figyelt kérdés

Ez alatt azt értem, hogy nagyon jól el tudunk beszélgetni, és minden nap órákat beszélünk msnen, el tudunk hülyülni, meg tudunk komoly dolgokról is beszélgetni. Még csak pár napja ismerem, mégis máris úgy érzem, ő lehet a legjobb barátom. A probléma, hogy ő pasi, én meg csaj vagyok. És van barátom is, akibe szerelmes vagyok.

Kicsit bűntudatom van, mert néha jobban vágyok a pasi társaságára, mint a pároméra. Pedig tényleg csak barátként van szükségem rá, kívánom a társaságát, de csak barátként.

Létezik ilyen, vagy csak bemesélem magamnak, hogy csak barátok vagyunk?

18/L

2012. máj. 24. 23:59
 1/6 Ⱳhite ßelle ***** válasza:
Nem igazán értem minek ismerkedsz pasikkal amikor van barátod... :/ Elég érdekes kapcsolat lehet, hogy csak barátként jobban vágysz rá néha. Ezért lenne fontos, hogy a párunk a barátunk is legyen.
2012. máj. 25. 00:02
 2/6 A kérdező kommentje:
Azért kell másik pasival ismerkedni, mert a párommal nagyon ritkán tudok találkozni, barátnőim nincsenek, mindig is fiúkkal barátkoztam inkább, de eddig nem találtam meg egyik sráccal se ennyire az összhangot.
2012. máj. 25. 00:04
 3/6 Ⱳhite ßelle ***** válasza:
Ebből csak gubanc lesz... Tapasztalat. Ne légy telhetetlen, sokaknak szerelmük sincs, te meg lefoglalnál egyszerre kettőt ha többet akarna...
2012. máj. 25. 00:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Lehet h mèg csak barátként de ez változni fog... Sőt már változott is hiszen felmerült benned is a kérdés...döntened kell sajnos
2012. máj. 25. 00:13
 5/6 A kérdező kommentje:
De a srác is nagyon abban van, hogy csak barátság van és lesz köztünk. Pár nap alatt annyira megkedveltem, mint barátot, hogy nehéz lenne megszakítani a kapcsolatot.
2012. máj. 25. 00:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Csak ráerősìtesz arra amit mondtam. Tőle megkapod azt amit a párodtòl nem. Mindig elérhető. Először még magaddal is elhiteted a barátság dumát mert nem akarsz problémát vagy dönteni
2012. máj. 25. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!