Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Ti az első csókotokat értékesebbnek, különlegesebbnek hiszitek?
Mert mindenki mondogatja, hogy az első csók olyan különleges...
Ti hogy vagytok ezzel? Kort és nemet írjatok! Thanks! (:
Első csókomnál úgy be voltam rúgva hogy nem is tudom ki volt a lány, szóval nekem annyira nem volt különleges ^^
18/F
:D
és a többiek?
A legelső csók az számomra egyszerűen szörnyű volt, rám erőszakolta a srác azt sem tudtam mit kell csinálni..és akkor voltam 13 és fél.
Utána a kiszemeltekkel volt első csókok sem voltak jobbak szájszag, nagyon rosszul csókolt stb..habár már akkor tudtam mit és hogy.
Majd jött a nagy Ő és Vele az első csók fantasztikus volt! Még mindig együtt vagyunk minden csókja varázslatos, de az első akkor is emlékezetesen tökéletes volt! :) most: 17/L
Az első csókom egy lánnyal történt, ami azért gáz, mert én magam is az vagyok! És nem, nem lettem lezbikus emiatt. Nem bántam meg, de azért ha megkérdezik inkább úgy veszem, mintha meg sem történt volna.
Viszont egy kedves élményem volt, amit szintén nevezhetnék első csóknak, hiszen azzal a sráccal akkor csókolóztunk először. Esett az eső és hihetetlenül szerelmes voltam belé. Csodálatos volt!:)
Borzasztó volt. Akkor voltam 13.
16/L
Mindenkinek ilyen rossz a tapasztalata? :)
Nekem örök emlék lesz ;) F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!