Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kislányom teherbe esett,18 éven aluli, menyibe fog kerülni az első abortusz?
30.000,- Ft, csekken kell befizetni. Nincs olyan, hogy az elsőnél kedvezmény jár.
A tablettás abortusz nálunk jelenleg nem engedélyezett eljárás.
Először a nőgyógyászt kell felkeresni, utána a körzeti családsegítő szolgálatot, ott a védőnő mindent el fog mondani, hozzá 2x kell bemenni, a második alkalommal fogja odaadni a csekket, a kórházba már a befizetett csekkel kell menni.
Gondolom annyi a különbség hogy ha kiskorú, hogy neked mindenhova el kell majd kísérned, és aláírnod amit kell.
én pedig igenis becsülöm, hogy nem az van, hogy kivágja a kérdező otthonról a lányát, ahogy a szüleim velem tennék, ha véletlenül teherbe esnék. tuti nem támogatnának. én mondjuk gyógyszert szedek, amit mellesleg saját megkeresett pénzemből fizetek...
kérdező, remélem nem foglalkozol a mocskolódó válaszokkal. bizonyára nyomós okotok van arra, hogy az abortuszt választottátok. nem ismeri senki a körülményeket, és 30 ezer ft még mindig kevesebb, mint többmillió, amit a gyereknevelésre kellene fordítani. nem beszélve arról, hogy a lányodnak milyen következményei lesznek a terhességének tanulmányilag (gimiből ilyesmi miatt kirakhatják...stb).
múltkor néztem az árat, 29710 Ft-ot láttam valahol, szóval 30 körüli összeggel kell számolni. támogasd a lányod lelkileg is, ne csak anyagilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!