Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek szimpatikus lenne első pillantásra egy ilyen lány?
a méretekkel nincs gond,nem gondolom,hogy kövér lennél(ezt kép nélkül elég nehéz megmondani...),kék szem szerintem a legszebb,barna hajjal meg hú... a szeplő meg már csak hab a tortán,nekem személy szerint talán a legszexibbek a szeplős lányok,nem tudom miért :),ha romantikus vagy,az csak rátesz egy lapáttal,de valószínű,hogy sok fiú fog kihasználni... nagyjából ennyi,ha nem ronda az arcod,és nem vagy túl kövér(ha van egy pár kiló felesleg,azzal semmi baj),akkor tökéletes vagy :D amúgy kort nem írtál(nem mintha számítana)
16/f
neked szimpatikus lenne egy 176 cm magas,sportos,80 kg-os,barna szemű,rövid barna hajú,általában elegáns stilusú srác?
hát ki az aki ilyenekre azt tudná mondani hogy szimpatikus vagy nem????????????????????????????????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!