Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit gondoltok rólam így elsőre?
Hát
konkrétan?
Semmit
Te mit gondolsz rólam?
Alapvetően egy átlagos lány vagyok. Szeretek kapcsolatban lenni és ha kapcsolatban vagyok a párom érdekeit előbbre helyezem a sajátomnál. Nem szoktam pasizni ha van pasim flört szóba se jöhet pláne az nem hogy megcsaljam még buliba se. Szeretek minden hülyeségben benne lenni persze az ésszerű határokon belül, és meg tudok nevettetni bárkit. Mit gondolsz rólam? 19/L
"Nem szoktam csajozni ha van barátnőm flört szóba se jöhet pláne az nem hogy megcsaljam még buliba se."
Ilyen dolgokat le sem írnék magamról, mert ez nem pozitívum, hanem alap dolog, ettől még nem lesz senki szimpatikusabb, max. ellenszenves ennek (hűség) hiányától.
A "még buliba se" rész külön vicces.
hogy ez egy mesébe illő sablon sztori. Ennyiből egy 5 éves kislány vonja le a következtetést, hogy "de jóóó"
Ebből csak annyi lényeges derül ki, hogy nem kacsintgatsz félre.
De azt nem tudjuk meg, milyen hozzád bújni, mélyen beszívni az illatod, milyen vagy amikor megvéded az igazad, milyen vagy télen ,amikor a testeddel melegítesz fel, milyen a mosolyod, és szereted-e a metalt (:D)...
Szóval elsőre: dicséretes, hogy korodhoz méltóan csak egy nőre fókuszálsz, de hogy a párod érdekeit helyezed előre az túlzás. És öreg hiba is. Vannak esetek, amikor kell a partnert támogatni, de ha mindig a nő érdekei vannak előtérben ,akkor hamar rád lehet unni.
Én társnak egy külön lényt akarok, nem egy szolgát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!