Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit gondoltok rólam így elsőre?
Kedves kérdező.
Először is itt még semmi bántó nem hangzott el, de mivel véleményt kértél így az is előfordulhat,hogy valaki számára totálisan unszimpatikus vagy és ezt le is írja.
Csupán arra próbálunk rávilágítani:
Ha valóban az a célod,hogy valós véleményünk tudjuk elmondani rólad akkor: Kicsit több információra lenne szükség(sokkal több)
Összességében átgondolva: Gondolatom az,hogy naiv ember vagy, így elsőre
8: Ez fordítva is igaz. Bár te olyat nem írtál, hogy a nő helyezze előtérbe a társa érdekét.
De ez is bonyolultabb kérdés, az még nem is gond, ha előtérbe helyezi. Az is bejön egyeseknek, ha úgy vannak a dolgok, ahogyan ők akarják. Inkább az a lényeges, hogy ezek mellett-ezekkel együtt is(!) legyen önálló emberi lény a társ, ne pedig mondjuk egy kapcsolatfüggő, egy másikba kapaszkodó, stb.
Ez mind nőkre, mind férfiakra igaz.
Írok egy példát: nekem például nagyon vonzó tud lenni, ha a másik előtérbe helyezi az érdekeimet. Az főleg, ha minden úgy van, ahogy én akarom.
De- eddig. Amint ezt megkaptam tőle, megy "visszafelé" is, olyan mértékben, hogy igen nagy "áldozatokra" képes lennék érte, és furamód már nem is akarok tőle olyasmit, amiről tudom, hogy neki nem lenne jó. :)
Nem tudom, mennyire érthető a dolog. Én domináns, irányító típus vagyok, mégsem panaszkodtak még arra, hogy rabnak, szolgának, vagy kihasználtnak érzik magukat.
Aki ugyanis fontos nekem, azért épp ennyi erővel meghozom az "áldozatokat" is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!