Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem hiszitek el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hiszitek el?

Figyelt kérdés
Miért nem hiszitek el, hogy GYÖNYÖRŰEK és KÜLÖNLEGESEK vagytok? Mind. Egytől egyig. A csinos, kerek csajoktól kezdve a vékony, nádszál csajokig, akik itt kérdezősködtök az alakotokról. Csodásak vagytok, fel a fejjel.

2013. jún. 2. 12:31
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
70%

Nem csak hogy elhiszem, hanem tudom is!

Minden csajszi gyönyörű valakinek!

2013. jún. 2. 13:29
 12/23 anonim ***** válasza:
12:51 Tudod, hogy vannak fiúk, akik ilyenekre buknak?
2013. jún. 2. 13:31
 13/23 anonim ***** válasza:
igen, hisz a teratofília is egy létező dolog.
2013. jún. 2. 17:01
 14/23 anonim ***** válasza:
9%

Miért írtad le ezeket a nagy szavakat? Nem szép dolog.. Mindenki tudja, hogy léteznek olyan csúnya lányok is, akikhez még bottal se érnél hozzá.

16/L

2013. jún. 2. 21:36
 15/23 anonim ***** válasza:
Aranyos vagy kérdező, köszönjük :)
2013. jún. 2. 22:29
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

De drága vagy :)

régebben voltak gondok ezzel, de most már nem nagyon érdekel ha valaki esetleg csúnyának tart. Azt mondják szép vagyok, de én nem hiszem el nekik. Nagyon nem is foglalkoztat. Majd csak találok valakit aki szeret, akár csúnya vagyok, akár szép.

2013. jún. 4. 15:17
 17/23 anonim ***** válasza:
köszi, kedves vagy:)
2013. jún. 4. 15:33
 18/23 anonim ***** válasza:
JAjj de aranyos vagy!!! köszi :)) :*
2013. jún. 4. 15:34
 19/23 anonim ***** válasza:

A szépség és a csúfság is egy szubjektív dolog. Ha nekem tetszik egy pasi, még nem biztos, hogy a barátnőmnek is tetszeni fog. Mindenkinek mások az igényei, mindenki, máshogy látja a világot, az embereket, más nézőpontból. Ettől függetlenül nagyon aranyos vagy :) És attól, mert valaki kicsit csúnyácska még belülről lehet jó ember. A másik meg, hogy valaki kívülről gyönyörű, még belülről lehet egy gonosz, undok (sorolhatnám még a negatív jelzőket) ember.

Bár olyan is van, hogy valaki tényleg gyönyörű csak sérelmek érték a múltjában, és nem hiszi el (saját magamból indulok ki). Azt hiszem elég sok ilyen lány van, akik itt kérdezősködnek, hogy jól néznek-e ki vagy éppen facebook-ra rakják fel a sok pózolgatós képet, mert megerősítést várnak.

2013. jún. 4. 15:42
 20/23 anonim ***** válasza:
Mert pasi vagyok. :)
2013. jún. 4. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!