Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik miért hiszitek azt hogy minden lány a pénztárcára vagy a helyes, izmos kinézetre bukik?
Sok olyan kérdést olvastam hogy "Miért nehéz a lányokat elcsábítani"..."Miért van minden jó nőnek pasija"...és hasonlók...és mindre az volt a válasz hogy "legyen vastag tárcád"..."nézz ki jobban"...stb...miért kell általánosítani? Komolyan nem értem...engem kicsit bosszant az általánosítás.
Fiúk, nem a plázában meg discoban kéne csajozni, és higgyétek el, hogy vannak olyan lányok akiknek nem ez a létfontosságú...;)
N22
Hát igen azért,mert a diszkóban és a plázában ismerkednek meg az ilyen pénzéhes ribikkel.
Na meg a fiatalabbak többsége is ilyen.
De nem is kell foglalkozni az ilyenekkel.
F19
A második jó: "Miért van minden jó nőnek pasija" xDD
Általánosítani mindig fognak az emberek, de lényegtelen, mert a normálisak tudják, hogy van kivétel.
csak tapasztalatból beszélnek..:D mondjuk facebookon kiteszik az ilyen idézetes oldalak meg lányok a sok kockahasú meg vasalt hajú pasit, aztán odaírják, hogy "milyen helyes", meg "ahw", stb.
ezek még az ember önbizalmát is elveszik...
első: én csak azért tettem fel a kérdést, mert volt hogy megvédtem úgymond a normális csajokat, és megkaptam hogy nem kell az álszenteskedés, én is biztos ugyan olyan p*csa vagyok :)
harmadik: most erre mit mondjak? :) kapcsolatban élek :)
Valóban? És akkor hol?? A neten? Még is hol lehet olyan nőket megtalálni akik normálisak szépek és nem a lóvé a lényeg??
Hol??
Még is hol?
Mond meg , hogy hol vagytok!
És mond meg h miként állnátok szóba velünk...
Mert az utcán ha odamenne hozzád egy pasi leráznád...
De amúgy meg mindenkinek számít a külső! Neked is kérdező!
Előbb a külsőt látod meg és ha megismered csak akkro a belsőt.
Nem hinném h gondolatolvasó vagy.
Nade!
HOL???????
ma 21:10
megcáfollak :) a páromnak nem vastag a tárcája és nem is a szőke herceg fehér lovon :) nekem sose jöttek be a "pláza fiúk" ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!