Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik miért hiszitek azt hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik miért hiszitek azt hogy minden lány a pénztárcára vagy a helyes, izmos kinézetre bukik?

Figyelt kérdés

Sok olyan kérdést olvastam hogy "Miért nehéz a lányokat elcsábítani"..."Miért van minden jó nőnek pasija"...és hasonlók...és mindre az volt a válasz hogy "legyen vastag tárcád"..."nézz ki jobban"...stb...miért kell általánosítani? Komolyan nem értem...engem kicsit bosszant az általánosítás.

Fiúk, nem a plázában meg discoban kéne csajozni, és higgyétek el, hogy vannak olyan lányok akiknek nem ez a létfontosságú...;)

N22

2012. aug. 14. 21:03
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
20:19 ezt mondom én is, a nőknek sajnos erre van igényük. Ment a zöld pacsi!
2012. aug. 20. 20:43
 32/43 A kérdező kommentje:

ma 13:04

Nekem, mert 99 %-ban azok nem tudják a helyén tartani a p*csüket...vissza élnek a kinézetükkel és azzal amit apuci tesz a seggük alá ;)

2012. aug. 21. 13:09
 33/43 anonim ***** válasza:
Kinek válaszoltál kérdező?:)
2012. aug. 21. 16:29
 34/43 A kérdező kommentje:

ahh :D bocsi...nem ott jár a fejem ahol kéne :)

tegnap 20:19-et akartam bemásolni :) Csak máshova is írok, és lehet nem vette be a ctr-c-t ;)

2012. aug. 21. 17:33
 35/43 anonim ***** válasza:
74%

Értem:)Köszi akkor a reflektálást,jó tudni,hogy még vannak ilyen lányok is mint Te akinek nem elsőrangú szempont a pénz és a külső..

Csak tudod kérdező 10 lányból 2 ilyen van mint Te ezért nehéz találni normális lányt.

2012. aug. 21. 21:00
 36/43 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Én elhiszem a Ti "dilemmátokat", de hidd el nekünk sem olyan egyszerű olyan pasast találni, aki nem csak a lukat látja bennünk és nem csak kihasználni akar...a mostani párom előtt rengetegen ejtettek így pofára (azért írtam hogy rengetegen, mert akivel nem feküdtem le 1-2 napon belül már dobott is)...:/ Szóval értem én a gondot, de még se általánosítok, hogy az összes pasi egy k*csög, mert tudom hogy van valahol kivétel :) Főleg amióta megtaláltam a párom :)

2012. aug. 21. 21:05
 37/43 anonim ***** válasza:

"Hát azt tudom ajánlani újfent: lejjebb adni az igény, és terepet változtatni :) "

Miért jöjjek össze egy olyan nővel, aki nem elég vonzó számomra / nem tudok neki még egy őszinte bókot sem mondani. Ez legrosszabb tanács, amit hallottam.

2012. nov. 13. 11:41
 38/43 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

"ha valamelyikőtök odajönne az utcán 1000% hogy nem lennék bunkó és nem küldeném el melegebb éghajlatra".

Igen, ebből lesz a "maradjunk csak barátok".......

Amúgy meg olvassátok el ezt (igen, te is, kedves kérdező), az egyik kedvenc írásom a neten erről a témáról: [link]

2012. nov. 14. 13:37
 39/43 A kérdező kommentje:

bocsi, de nem olvasom el....túl hosszú és őszintén szólva nem is érdekel...(bocs, de azért köszi)

én tudom azt (és most lelehet beképzeltezni, meg azzal illetni amivel akarsz/akartok), eddig az ismeretségi körömbe minden tanácsom értelmes fülekre lelt és még rosszat nem hallottam vissza, csak pozitívat...

csak egy pl.: egy fiú ismerősöm elvolt keseredve hogy sose lesz barátnője...és tanácsot kért...adtam...megfogadta...és hupsz...4 éve vannak együtt...szal ennyit arról hogy a női tanácsok 98%--a nem működik...(csak ezt olvastam el belőle, de elég is volt)

igen sok olyan nő van aki jön a "csak legyünk barátok" dumával...de ahogy ti is válogattok, úgy mi is kénytelenek vagyunk...nem tetszhet mki mkinek...ezért kell akkor tovább keresni és nem itt rinyálni...ha 10 nő utasít vissza akkor menni kell a 11.-hez...ha 25 akkor a 26.-hoz...előbb utóbb úgyis mki megtalálja a hozzá illőt...

csal a mai pasiknál az a divat (egy ideje már regelve vagyok itt és látom) hogy ha egy két csaj pofára ejti akkor itt veri a nyálát hogy minden nő egy k*rva, meg hogy jajj sose lesz bnőm....jajj itt egy kép ugye jól nézek ki de még sincs senkim...és stb...viszont akik így állnak a dolgokhoz akkor meg meg is érdemlik hogy nem kellenek senkinek, mert a való életben sem lehetnek különbek mint itt....(ezt a k*rvázókra értem)

2012. nov. 19. 16:51
 40/43 A kérdező kommentje:
*csak
2012. nov. 19. 16:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!