Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik miért hiszitek azt hogy minden lány a pénztárcára vagy a helyes, izmos kinézetre bukik?
Sok olyan kérdést olvastam hogy "Miért nehéz a lányokat elcsábítani"..."Miért van minden jó nőnek pasija"...és hasonlók...és mindre az volt a válasz hogy "legyen vastag tárcád"..."nézz ki jobban"...stb...miért kell általánosítani? Komolyan nem értem...engem kicsit bosszant az általánosítás.
Fiúk, nem a plázában meg discoban kéne csajozni, és higgyétek el, hogy vannak olyan lányok akiknek nem ez a létfontosságú...;)
N22
"legyen vastag tárcád"..."nézz ki jobban"
Miért mondják ezt? Mert valószínűleg a "b@zd el a pénzed" & "nézz ki sz@rul" nem akar működni.
Kérdező, kukucs:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__33230..
Vagonszámra vannak 35+ éves szüzek is, én a 28 évemmel elbújhatok köztük. Csak nem azért nincsen és nem volt senkijük, mert csúnyák és/vagy pénztelenek??????
"Csak nem azért nincsen és nem volt senkijük, mert csúnyák és/vagy pénztelenek??????"
Miért csak ez a 2 ok létezhet?? Lehet neveltetés miatt (pl. vallás), vagy csak szimplán burokban nevelték a szülők és nem mer kezdeményezni, tart a másik nemtől és hasonlók. Okozhatja a visszahúzódás, esetleg valamilyen függőség. (pl.: számítógép...játékgép...én speciel ilyennel nem szívesen jönnék össze akiknek ez az első). Vagy lehet betegség miatt is...sajnos ez is egyre gyakoribb, hogy ha valakinek valamilyen testi fogyatékossága van, legyen az csak egy halláskárosodás ami mellé hallókészülék jár, már nem szívesen jönnek össze "ilyennel" az emberek, pláne a lányok mert "cikinek" tartják...és még sorolhatnám....:)
De én ebből nem akarok vitát s semmi hasonlót....Engem, mint normális lányt, csak az "bánt" és sokszor még fel is idegesít a sok általánosítás, hogy "minden lány egy r*banc"..."kamuznak ha azt mondják hogy a külső nem számít"..."csak a pénzre mennek"..."plázak*rvák"...és még ezt is sorolhatnám hogy miket olvastam itt.
Én "szánalmasnak" (nem találok enyhébb, jobb jelzőt) tartom azokat a pasikat/férfiakat kortól függetlenül, akik ilyen fórumokon "sírnak", hogy nincs senkijük, ahelyett hogy keresnének, és itt szidják a nőket és elmondják mindennek, miközben meg oda lennének meg vissza ha lehetne valakijük akit átölelhetnének stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!