Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik miért hiszitek azt hogy minden lány a pénztárcára vagy a helyes, izmos kinézetre bukik?
Sok olyan kérdést olvastam hogy "Miért nehéz a lányokat elcsábítani"..."Miért van minden jó nőnek pasija"...és hasonlók...és mindre az volt a válasz hogy "legyen vastag tárcád"..."nézz ki jobban"...stb...miért kell általánosítani? Komolyan nem értem...engem kicsit bosszant az általánosítás.
Fiúk, nem a plázában meg discoban kéne csajozni, és higgyétek el, hogy vannak olyan lányok akiknek nem ez a létfontosságú...;)
N22
7-esnek jó a kérdése.
Szóval hol...:)
A válaszíró 77%-ban hasznos válaszokat ad
volt olyan hogy leszólítottak és nem voltam bunkó és nem utasítottam vissza a társalgását...:)
ez nem válasz arra amit kérdezett!
Mond meg hol lehetne téged megismerni ha nem a neten? ÉS szóba is állnál az illetővel és nem gondolnád azt h csak dugni akar??
bocs hogy fürödtem és nem vittem a gépet magammal :D
én pl. nem járok plázába meg discoba se...mégis rám talált a párom 5 éve egy kávézóban :)
bárhol máshol lehet ismerkedni, nem hiszem hogy csak plázából meg discoból áll a világ :)
ha valamelyikőtök odajönne az utcán 1000% hogy nem lennék bunkó és nem küldeném el melegebb éghajlatra....:)
csak lejjebb kéne adnotok az igényből, nem a "bombanőkre" hajtani, mert 99,9%-uk tisztában van a kinézetükkel és ezért el is vannak szállva maguktól...;)
5. válaszoló!
Komolyan mondod, hogy az idézetes oldalakra kitett pasik fényképe elveszi az önbizalmad? Tényleg?
Megszakad érted a szívem.
Több évtizede nyomatják a nőknek a tökéletes nőideált - amitől minimálisan sem szabad eltérni -, emellett egy almát sem tudok anélkül venni, hogy ne reklámoznák egy gyönyörű nővel.
Neked egy fénykép vette el az önbizalmad? Te szegény?
ma 21:46
egyet értek Veled...szerintem az csak a kifogás része...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!