Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik miért hiszitek azt hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik miért hiszitek azt hogy minden lány a pénztárcára vagy a helyes, izmos kinézetre bukik?

Figyelt kérdés

Sok olyan kérdést olvastam hogy "Miért nehéz a lányokat elcsábítani"..."Miért van minden jó nőnek pasija"...és hasonlók...és mindre az volt a válasz hogy "legyen vastag tárcád"..."nézz ki jobban"...stb...miért kell általánosítani? Komolyan nem értem...engem kicsit bosszant az általánosítás.

Fiúk, nem a plázában meg discoban kéne csajozni, és higgyétek el, hogy vannak olyan lányok akiknek nem ez a létfontosságú...;)

N22

2012. aug. 14. 21:03
1 2 3 4 5
 11/43 ASOT ***** válasza:

7-esnek jó a kérdése.

Szóval hol...:)

2012. aug. 14. 21:12
 12/43 A kérdező kommentje:

A válaszíró 77%-ban hasznos válaszokat ad

volt olyan hogy leszólítottak és nem voltam bunkó és nem utasítottam vissza a társalgását...:)

2012. aug. 14. 21:13
 13/43 ASOT ***** válasza:

ez nem válasz arra amit kérdezett!

Mond meg hol lehetne téged megismerni ha nem a neten? ÉS szóba is állnál az illetővel és nem gondolnád azt h csak dugni akar??

2012. aug. 14. 21:14
 14/43 anonim ***** válasza:
mert általában így van! 22/F
2012. aug. 14. 21:18
 15/43 ASOT ***** válasza:
100%
szóval te magad sem tudod, hogy abban a formában hol lehet veled és hozzád hasonló lányokkal ismerkedni? :)
2012. aug. 14. 21:18
 16/43 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi erővel azt is megkérdezhetném, hogy akkor a fiúk miért mindig szilikonbabákra buknak, miért mindig a kiteszem mindenem csajokat szólítják le, miért csak a vasalt hajú, agyon szolizott lányokat veszik észre?! Meg mi az, hogy nem számít a külső? Mindenki figyelembe veszi másik ember külsejét, olyan nincs, hogy nem, lehet a belső fontos, de egy ronda külsejű egyed mindenféleképpen hátrányba indul szép társaik mellett. Az meg hogy hol található az úgynevezett "normális" réteg senki nem tudja megmondani. Könyvtár, park stb... Talált már valaki ilyen helyen párt magának? senki.
2012. aug. 14. 21:29
 17/43 A kérdező kommentje:

bocs hogy fürödtem és nem vittem a gépet magammal :D

én pl. nem járok plázába meg discoba se...mégis rám talált a párom 5 éve egy kávézóban :)

bárhol máshol lehet ismerkedni, nem hiszem hogy csak plázából meg discoból áll a világ :)

ha valamelyikőtök odajönne az utcán 1000% hogy nem lennék bunkó és nem küldeném el melegebb éghajlatra....:)

csak lejjebb kéne adnotok az igényből, nem a "bombanőkre" hajtani, mert 99,9%-uk tisztában van a kinézetükkel és ezért el is vannak szállva maguktól...;)

2012. aug. 14. 21:29
 18/43 anonim ***** válasza:
66%

5. válaszoló!

Komolyan mondod, hogy az idézetes oldalakra kitett pasik fényképe elveszi az önbizalmad? Tényleg?

Megszakad érted a szívem.

Több évtizede nyomatják a nőknek a tökéletes nőideált - amitől minimálisan sem szabad eltérni -, emellett egy almát sem tudok anélkül venni, hogy ne reklámoznák egy gyönyörű nővel.

Neked egy fénykép vette el az önbizalmad? Te szegény?

2012. aug. 14. 21:46
 19/43 A kérdező kommentje:

ma 21:46

egyet értek Veled...szerintem az csak a kifogás része...:)

2012. aug. 14. 21:49
 20/43 anonim ***** válasza:
46%
azok írják ezt, akik eszik a kefét amiért nincs nőjük... mert azt nem veszik észre hogy a pénzes kigyúrt köcsög és a balf.sz lúzer (amilyenek ők is) között igen sokféle átmenet létezik. nekem pl. világ életemben mérsékelten csóró, átlagos testalkatú pasijaim voltak, mégis teljesen normális, helyes ember mindegyik.
2012. aug. 14. 22:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!