Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik miért hiszitek azt hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik miért hiszitek azt hogy minden lány a pénztárcára vagy a helyes, izmos kinézetre bukik?

Figyelt kérdés

Sok olyan kérdést olvastam hogy "Miért nehéz a lányokat elcsábítani"..."Miért van minden jó nőnek pasija"...és hasonlók...és mindre az volt a válasz hogy "legyen vastag tárcád"..."nézz ki jobban"...stb...miért kell általánosítani? Komolyan nem értem...engem kicsit bosszant az általánosítás.

Fiúk, nem a plázában meg discoban kéne csajozni, és higgyétek el, hogy vannak olyan lányok akiknek nem ez a létfontosságú...;)

N22

2012. aug. 14. 21:03
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

"ha valamelyikőtök odajönne az utcán 1000% hogy nem lennék bunkó és nem küldeném el melegebb éghajlatra".

A gond az hogy te ezzel a kisebbséghez tartozol, mivel a lányok (szép, csúnya, mind) 98%-a nem így cselekszik, hanem különböző formákban igyekszik lekoptatni a delikvenst.

Még szerencse hogy VANNAK KIVÉTELEK!!!

De hol??? :D

2012. aug. 14. 22:04
 22/43 A kérdező kommentje:

Hát azt tudom ajánlani újfent: lejjebb adni az igény, és terepet változtatni :)

Vagy ha nem is megy...akkor se legyen általánosítgatás...meg hogy "Ne játszd magad, Te is ugyan olyan vagy" című beszólások...:)

Ha jól emlékszem 20-as :)

Nekem is csak az úgymond "átlagos típusú" barátaim voltak...:) Egyszer volt egy focista "barátom" (gondolom nem kell jellemezni hogy milyen) aki 2 hét után dobott mert nem csináltam meg azt amit akart...akkor megfogadtam hogy soha többet pláza fiú :)

2012. aug. 14. 22:07
 23/43 anonim ***** válasza:
0%

Talán azért hisszük ezt, mert ezek tények?

A csajoknak nagy lóvé, fekete Bömös, és kigyúrt izompacsirta kell. Vagy Justin Bieber-hasonmás.

Neten természetesen mindenki "más"...

2012. aug. 15. 22:26
 24/43 A kérdező kommentje:

na pont erről beszéltem..."neten mindenki más"...:D én nem csak a "neten" vagyok ilyen amilyen...

és hülyeség amit írtál szobalakó...kicsit kikéne menni a szobádból és körbe nézni....és jééééé vannak normális lányok is...gondolom milyen életed lehet ha így reagálod le a dolgokat...sajnálni tudlak..

2012. aug. 16. 07:54
 25/43 anonim ***** válasza:
0%
Megéltem pár dolgot 27 év alatt, nem kell megmagyarázni, miért ilyenek a nők, amilyenek. Anyagiasak és felszínesek vagytok, ez a nagy helyzet.
2012. aug. 16. 15:17
 26/43 anonim ***** válasza:

Kérdező, én sem értem.

Nekem volt olyan barátom, akit jóformán én tartottam el, és nem emiatt mentünk szét, hanem mert az anyja szabályosan mindenbe belepofázott, és már utáltam az egészet.

Mindegyik barátom 90 kiló fölött volt, és nem az izomtól, igaz, magasak voltak mellé.

Azoknak, akik kérdezték, hol lehet ilyen lányokkal megismerkedni, nem tudok választ adni.

Az egyik legrondább fiú ismerősöm Honfoglalón ismerkedett meg a barátnőjével, és több évig együtt voltak, de ugye ez ilyen ritka kivétel, nem tippnek szántam.

Magamról azt tudom, hogy én mindig úgy lettem szerelmes, hogy valakit már huzamosabb ideje ismertem és egy társaságba jártunk, rengeteget beszélgettünk, és úgy éreztem, nagyon megértjük egymást, mindig vártam a következő alkalmat, hogy találkozzunk, és ha nem is tetszett első látásra az illető, mire megismertem, és beleestem, már "megszépült". :D

Csak általában azért nem jártam sikerrel, mert ha az ember a baráti zóna egyszarvú hátán lovagol bele egy (értelemszerűen baráti) kapcsolatba, ne csodálkozzon, ha nem tud leszállni az egyszarvúról. (Vagy ha mégis, akkor meg nem engedik ki a karámból.)

Szóval ahogy én beszorultam a baráti zónába, ugyanezzel a módszerrel biztos a fiúk is ugyanitt találnák magukat, úgyhogy ajánlani ezt sem tudom.

Végül, hogy valami szar, közhelyes bölcsességgel zárjak, nekem a nagyokosok (akik természetesen sosem voltak egyedül, mikor kéretlen jó tanácsot osztogattak) mindig azt mondták, ne keressek görcsösen, majd idővel úgyis megtalál az igazi.

2012. aug. 16. 23:28
 27/43 A kérdező kommentje:

tegnap 23:28

teljesen igazad van :)

Kedves 27 éves....gondolom mennyi mindent élhettél meg ;) Gondolom nem az átlagos nők társaságát kerested, és nem véletlen hogy kihasználtak...azért ehhez is 2 ember kell....;)

Én akkor rosszul érzem magam, ha valami megtetszik és nem tudom megvenni a párom meg akarja nekem venni...nem szeretem ha úgymond "feleslegesen" költ rám, de titokba mindig megveszi....:)

2012. aug. 17. 10:11
 28/43 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

"Miért nehéz a lányokat elcsábítani?"..."Miért van minden jó nőnek pasija" - A valahogy kinéző nők Nagy többségének is már van barátja, nem csak az igazán jó nőknek. Ha egy átlagos nő hirtelen Single lesz, akkor meg min 10 pasi csapja neki a szelet.

"legyen vastag tárcád"..."nézz ki jobban" - Pénz, igen a legtöbb nő, ha tudat alatt is de erre bukik. Ismerek pár nőt aki szereti a férfin ha van egy "pici" hasa, ás ezeknek a lányoknak mind kockahasú a barátja. Erről ennyit.

2012. aug. 19. 05:03
 29/43 A kérdező kommentje:
Én is szeretem ha egy pasinak van egy pici hasa...és hát hogy is mondjam...a párom nagyon messze van a kocka hasú pasasoktól ;)
2012. aug. 19. 10:31
 30/43 anonim ***** válasza:
Ez a tendencia,sajnos:(Ki van gyúrva,helyes és van pénze+jó verdája,melyik csajnak ne jönne be?
2012. aug. 20. 20:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!