Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak engem zavar ennyire?
Hogy még szerintem nálam rondább fiúknak is van szép barátnője, ellenben rám csak a nekem nem tetsző lányok tapadnak. :/
Ha ennyire kellek a csúnyácska lányoknak, akkor miért nem tapadnak rám maguktól a szebb lányok is?
Egy csomó nálam csúnyább fiúnak van szép barátnője, akkor nekik hogy jött össze?
Irigy kutya vagy és ez kiül az ábrázatodra... De lehet, hogy csak szimplán büdös.
Mégis honnan tudjuk, miért vagy népszerűtlen?
Mindenkinek más az ízlése. Annak a csajnak a saját barátja bizonyára jobb pasinak tűnik, mint te.
Az enyémekre azt szokták mondani, "micsoda kis gizdák", miért vagyok velük, bezzeg az a szép szál izmos legény! :D
Aki nekem nem kell, mert csúnyának találom. :/
mert érzik,hogy parás kis pöts vagy,aki fél kezdeményezni,hátmég gátlástanul jól meg is kúrni őket.
maguktól...
majd ha híres filmsztár leszel,max akkor lesz ez fiam.
Na jó, épp ezt kell hallanom, amikor így is szexéhes vagyok. -.-"
Jóképűnek mondnaak, dícsérik a szemeimet és a számat többnyire. De mégsem jönnek, csak csúnyácskák vagy átlagosak maguktól, a szépek miért nem nyomulnak rám?
Kérdező: nem a csajok nyomulnak. Engem már a pasim látványa is felizgat, képzeld, mégis ő nyomult rám!
El is vártam, hogy ő jöjjön utánam, tán csak nem én fogok nő létemre "könyörögni"? :)
Ugyan dobj már 1képet!!
Előző voltam!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!