Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem zavar a sok felelőtlen tini, akik védekezés nélkül szexelnek, aztán itt kérdezgetnek az abortuszról?
sajnos nemcsak a tinik felelőtlenek, vannak szép számmal a saját korosztályomban is. sőt, még többgyerekes anyák közül is van, aki hisz a megszakítás, naptármódszer, kézrátét és hasonló dolgokban.
29/N
Engem is zavar, de ez van.
Megtermelni... nyugdíj... de kis naiv vagy :D
Nem,engem is eléggé zavarnak,bár a pontosabb kifejezés inkább az aggasztanak (és fel is idegesítenek!!)
De azok,akik 15-17 évesen direkt (pénzszerzés céljából) szülnek,na azokat sterilizálnám!!!
Sok irigy ember van akik irigykedve nézik hogy a szép feszes puncijú kiscsajokat halomrakúrják, csak mások és nem ők!
Engem nem zavar mert ebből tanulnak! Az zavar csak, hogy a sok sötét, mindent korlátolni akaró idióta mindenfélét le akar szabályozni a fiatalok életében, hogy gátlásos, párkapcsolati és szexuális analfabéták legyenek!!!!
A nyugdíjak megtermeléséhez pedig ennek qurvára nincs köze! Ennyire hülye te sem lehetsz!!! Apádék generációja meg lehet hogy drogos hippik gyülekezete volt, és lám milyen jól elvannak a társadalomban mint értékes alapkövek!!!
Ne akarjál már te felsőbbrendűsködni, és megszabni másoknak hogy hogy éljék az életüket!!! Mi a f@sz közöd van neked mások életéhez?! Talán annyi mindent letettél már az asztalra ezekért a fiatalokért, hogy feljogosítva érzed magadat pofázni?!
Szerintem halvány lila fingod sincs a fiatalok életének pszichológiájáról, és semmi alapismereted nincs megítélni azt!!!
Törődj inkább a saját dolgoddal! Lefogadom nálad is lehetne találni sok helytelen dolgot!!! Senki sem születik tökéletesnek! Tanulni kell és hibázni, majd a hibákból tanulni!!!
Vegyél már kicsit vissza az egódból és mutass némi alázatot a világ iránt aminek egy parányi kis porszeme vagy, és mutass tiszteletet mások saját életéhez való jogai iránt!!!! Szerintem neked semmivel nem ártanak ők, akkor meg miért érzed hogy van erölcsi alapod, és jogod ahhoz hogy beleszólj ilyenekbe!!???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!