Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha védekezés nélkül szexeltünk és nem élvezett el a pasi akkor leheteséges, hogy teherbe essek?
Mindig van rá.esély,de kevés..én a mostani bnömmel is és az elözövel is megszakitással szexeltünk mindig és nem lett belöle semmi(ne is legyen még egy dbig)
Az elözövel 8 honapig voltam és heti 4-5-6 alkalommal voltunk együtt.
.22/F
Több ezer ilyen kérdés volt már. És a válasz még mindig ugyan az: IGEN.
Megszakítással (így hívják ezt a módszert) védekező 100 nő közül egy éven belül 35% lesz terhes.
Előbb gondolkodni és kérdezni kellene, utána cselekedni. Nem utólag jajveszékelni.
*én a mostani bnömmel is és az elözövel is megszakitással szexeltünk mindig és nem lett belöle semmi(ne is legyen még egy dbig)
Az elözövel 8 honapig voltam és heti 4-5-6 alkalommal voltunk együtt.
2 év után ezt meddőségnek hívják. Én a helyedben megvizsgáltatnám magam, mivel a két nőben te voltál a közös.
Azért mert odafigyelek arra h ne lehessen baj ezért vagyok meddö?:D
Mennyi esély van arra h valaki az elöváladékban lévö kevés spermiumtol esik teherbe? Szinte elhanyagolható az a mennyiség..
22:00 voltam
22/F
Utolsó: Az, hogy vki egy év alatt megszakítást alkalmazva teherbe esik 35%. (Védekezés nélkül 80%). És ezt nem a kisujjamból szoptam ki, hanem ez egy igen sok emberrel végzett felmérés eredménye.
Ez baromira nem kevés. Persze neked tök mindegy. Nem neked kell kaparásra menni, nem neked kell megszülni, ha nincs kedved foglalkozni a gyerekkel, bármikor leléphetsz.
Persze a csajod sem ép, hogy hagyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!