Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez csak engem zavar ennyire?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak engem zavar ennyire?

Figyelt kérdés

Hogy még szerintem nálam rondább fiúknak is van szép barátnője, ellenben rám csak a nekem nem tetsző lányok tapadnak. :/

Ha ennyire kellek a csúnyácska lányoknak, akkor miért nem tapadnak rám maguktól a szebb lányok is?

Egy csomó nálam csúnyább fiúnak van szép barátnője, akkor nekik hogy jött össze?

2012. júl. 22. 01:47
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Különben láthatod a válaszainkból: nekem például a vékonyak jönnek be, a másik csajnak a jó kis húsosak, ahány nő, annyiféle ízlés!
2012. júl. 22. 02:16
 12/28 anonim ***** válasza:
salyát xD szakadok:D
 13/28 anonim ***** válasza:
Jaja, ahány nő, annyiféle. :D Ő ly-al szereti a pasiját, én meg j-al. :D
 14/28 anonim ***** válasza:

" De mégsem jönnek, csak csúnyácskák vagy átlagosak maguktól, a szépek miért nem nyomulnak rám?"

A fiúnak is lehet a lányhoz közelednie. Miért nem mutatod ki, ha akarsz valamit?

2012. júl. 22. 02:35
 15/28 anonim ***** válasza:

"A fiúnak is lehet a lányhoz közelednie."

Ez csúcs! :D Nem az, én nem ítélem el, ha egy nő nyomul (ő dolga), de azért biztosan nem mennék egy fiú után sem.

Ha már mennék, akkor meg nem venném komolyan, az tuti. :D Mármint (ez csak feltételezés): esetleg futó kalandnak, de komoly kapcsolatot nem kezdeményeznék vele, hogy egyfolytában "hallgassam", mennyire odáig voltam érte.. képes voltam futni utána. :D

2012. júl. 22. 02:40
 16/28 anonim ***** válasza:
Hát igen, az aztán komoly kapcsolat lehet, csupa szeretet, ha a fiú a lánynak felemlegeti, hogy futott utána.....XD
2012. júl. 22. 02:41
 17/28 anonim ***** válasza:

Jó esetben nem emlegeti fel. Jó esetben az is tökmindegy, melyik kezdeményez.

Csak tudod: ritkák a tisztán "jó" esetek. :)

2012. júl. 22. 02:43
 18/28 anonim ***** válasza:
Na mindegy.. nem csak ezért nem futnék senki után, amúgy sem. Nem is az a típus vagyok. :)
2012. júl. 22. 02:44
 19/28 anonim ***** válasza:
De tudod, csak ezek a "jó esetek" a komoly kapcsolatok.
2012. júl. 22. 02:44
 20/28 anonim ***** válasza:
Helyesbítek. Csak ezek a jó esetek egyáltalán a kapcsolatok.
2012. júl. 22. 02:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!