Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez csak engem zavar ennyire?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak engem zavar ennyire?

Figyelt kérdés

Hogy még szerintem nálam rondább fiúknak is van szép barátnője, ellenben rám csak a nekem nem tetsző lányok tapadnak. :/

Ha ennyire kellek a csúnyácska lányoknak, akkor miért nem tapadnak rám maguktól a szebb lányok is?

Egy csomó nálam csúnyább fiúnak van szép barátnője, akkor nekik hogy jött össze?

2012. júl. 22. 01:47
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
20 Legyen. :) Valahogy akkor sem vagyok fiúk után futkározó fajta, ha akarnak valamit, jöjjenek ők (így is szokott lenni), eleve jobban lehet válogatni is így. :)
2012. júl. 22. 02:48
 22/28 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinek van olyan erős kisugárzása, jelenléte, hogy elég legyen csak úgy lennie ahhoz, hogy vonzódjanak hozzá. Sokaknak nagyon aktívan kell tennie érte. Nemtől függetlenül.
2012. júl. 22. 02:50
 23/28 anonim ***** válasza:
Igaz. :)
2012. júl. 22. 02:58
 24/28 anonim ***** válasza:

Jól van na,elírtam!:)

A ly-s:)

2012. júl. 22. 03:16
 25/28 anonim ***** válasza:

A rád tapadó lányokból már tudod is, hogy kik azok, akikért tenned is kell valamit. Ennyi.

Jobban nézek ki az átlagnál, de nekem is tennem kell az ügy érdekében. Legalább annyit, hogy én szólítom meg először.

2012. júl. 22. 09:37
 26/28 anonim ***** válasza:

Az igazi válasz a kérdésedre:

A lányok olyanok, hogy nem szeretnek nyomulni a fiúkra, a csúnya lányok általában buták is, és nem érzik úgy hogy sok vesztenivalójuk lenne ezért lehet annyi önbizalmuk veled szemben. a szép lányoknak viszont van némi büszkeségük és soha nem kezdenek nyomulni már csak azért sem mert ha tényleg helyes vagy akkor nem látják esélyüket nálad ezért inkább megelégszenek a csúnyább pasikkal mert attól nem félnek h nekik nem elég jók.:// add a lány tudtára h nem szórakozol, vagy nem kíváncsiságból sem fogadásból kérdezed meg h akar e veled járni....és persze előtte ismerd meg udvarolgass szép lassan és csak utána térj a lényegre náluk(ez a csúnyáknál kihagyható lépés.xd) remélem segítettem.:)

2012. júl. 22. 21:59
 27/28 anonim ***** válasza:
A fiú kezdeményez, ez itt a gond: nem kezdeményezel. Nem vagy te Isten hogy nyomuljon rád mindenki.
2012. júl. 23. 09:53
 28/28 anonim ***** válasza:

Lehet kicsit későn de, csúnya lány nincs de ha "csúnya" nyomul rád azért mert neku nem csapja 20 fiú a szelet.

Szép lány 2 dolog mert szépnek tartod magad, szánalmas egy fiú aki szép xD

2. ha szép lányt akaraz akor te próbáld megazerezni.

Ui.: szerintem én szebb vagyok mind te ;-)

2012. aug. 18. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!