Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy nő csak akkor lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő csak akkor lehet elégedett magával, ha S-es méretet hord? Miért hiszik sokan, hogy aki nem nádszál vékony az igénytelen és nem foglalkozik a testével, csak zabál?!

Figyelt kérdés

Több cikket is olvastam mostanában (totál véletlen nekifutásból). Én valahol mindig azt hitem, hogy ezek a testalkat viták a végletekről szólnak...de sajnos nem mindig...Én pl hízékony alkat vagyok. Mindig az voltam. Kövér is voltam, egészség megőrzés jegyében fogytam le nem keveset. Most M-es méretem van ? Így is érezzem rosszul magam, mert nem vagyok kisportolt és nem lapos esetleg kockás a hasam? Ne értsetek félre! A kérdés nem rólam szól, csak idehoztam a személyes példám, hogy értsétek.

21/L

2014. szept. 6. 00:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Azt akartam mondani, ha nő lennék, akkor magamat csodálnám. Bár az eddigi tapasztalatok azt mutatták, hogy sok nő ezt inkább hátrányként éli meg, szóval nem bagatellizálom el a dolgot, de hát férfi vagyok, én más oldalról látom.
2014. szept. 6. 01:14
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül hátrány, csak az a zavaró, hogyha egy kicsit is kivágottabb felsőt veszek fel(ami melegben szinte elkerülhetetlen) kapásból rohannak utánam, vagy leku rváznak, ha pedig zártat veszek jönnek a megjegyzések, hogy miért nem vagyok büszke rájuk stb, úgyhogy inkább a hozzáállással van baj.

Viszont nyáron egy strandon voltam "fagyisnéni", ott a borravaló szempontjából jól jött, hogy feltűnőek. :D

2014. szept. 6. 01:25
 13/14 anonim ***** válasza:
Szokásos hülyeség, semmi több. Ez olyan, minthogy csak akkor lehetek boldog férfi, hogyha 20 körül van a testtömegindexem, ha meg nem akkor kezdjek el szégyenkezni? (nem beszélve arról az esetről, hogy ha valaki ki van gyúrva az is feltornázza kissé ezt a számot, és hiába lesz magas, egészséget tekintve ugyanolyan jól van az illető, mint akinek az érték 20 körüli). De ha szélsőséges példával akarok élni. Nincsen V testalkatom, most akkor nincs értelme élni? Vagy mert nem akkora a p.csöm, mint egy póninak. Ezek olyan baromságok. Nem ilyen sz.rok teszik az embert értékessé. Ha valakinek tényleg csak ezek a dolgok a fontosak, azokat inkább kerüld el. Mindenki magának akarjon megfelelni, az a boldogság kulcsa. Ha meg ilyen bulvársajtós söpredékek által írt értelmetlen hülyeségeket akarsz a saját értékrendszeredbe beépíteni az téged minősít.
2014. szept. 6. 10:11
 14/14 anonim ***** válasza:
Igen, ezekre gondoltam. Egyik ismerősöm találóan megfogalmazta: Bármilyen férfival beszél, őt nem érdekli maga az ember, csak az, hogy valamivel betömje azt a lyukat :D Amúgy hol voltál fagyisnéni? Arra megyek jövőre, éppen arra járok, halaszthatatlan dolgom lesz ugyanis, amit mindenképpen el kell intézzek :D
2014. szept. 6. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!