Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő csak akkor lehet elégedett magával, ha S-es méretet hord? Miért hiszik sokan, hogy aki nem nádszál vékony az igénytelen és nem foglalkozik a testével, csak zabál?!
Több cikket is olvastam mostanában (totál véletlen nekifutásból). Én valahol mindig azt hitem, hogy ezek a testalkat viták a végletekről szólnak...de sajnos nem mindig...Én pl hízékony alkat vagyok. Mindig az voltam. Kövér is voltam, egészség megőrzés jegyében fogytam le nem keveset. Most M-es méretem van ? Így is érezzem rosszul magam, mert nem vagyok kisportolt és nem lapos esetleg kockás a hasam? Ne értsetek félre! A kérdés nem rólam szól, csak idehoztam a személyes példám, hogy értsétek.
21/L
Nem feltétlenül hátrány, csak az a zavaró, hogyha egy kicsit is kivágottabb felsőt veszek fel(ami melegben szinte elkerülhetetlen) kapásból rohannak utánam, vagy leku rváznak, ha pedig zártat veszek jönnek a megjegyzések, hogy miért nem vagyok büszke rájuk stb, úgyhogy inkább a hozzáállással van baj.
Viszont nyáron egy strandon voltam "fagyisnéni", ott a borravaló szempontjából jól jött, hogy feltűnőek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!