Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egészséges egy 16 éves fiú és egy 23 éves pasi közti SIMA baráti kapcsolat? Miért hiszik azt sokan hogy egyből pedofil az a valaki aki fiatalabbakkal barátkozik?
imádom ezt a srácot, annyira jól eltudunk dumálni. akár hajnali 1 ig is dumálunk. semmi szexről nem dumálunk, hanem anime, meg úgy minden baromság ami csak jön... nagyon szeretem jelenleg a legjobb barátom. viszont... valamiért ha megemlítem valakinek egyből rosszallóan néz... a barátnőm egyenesen kiakadt, b,uzi pedofilnak hívott, a szülei is először azt hitték. miért van ez? azért annyira én sem vagyok öreg....
23f
Hol is kezdjem...
Akkor lenne gyanús, ha lenne.
Így, főleg az anime témával, ami elég széles körű és nagyobb téma, mint a filmek...
Semmi extra, a barátnőd a gyökér.
Szóval nagy szavakat használnak buta emberek ártatlan dologra. Ez minden.
Nekem ezzel sosem volt gond.
Nem tudom miért ,de valahogy mindig is idősebb korosztállyal barátkoztam hasonlóan a haverodhoz 16,17 évesen 23-25 évesekkel lógtam.Később sem változott a szitu 18-20 éves koromban 30 éves arccal lógtam mindig legjobb barátom volt csak sajna elhagyta az országot :/
Soha senki nem ejtett egy rossz indulatú mondatot sem ezzel kapcs-ba.
Mondjuk nekem a szüleimmel való viszonyom sem volt soha annyira szoros ,h állandóan lépten nyomon engem figyeltek volna ,h a pici fiújuk jajj mikor jön már haza hol van stb..Nem voltam egy elkényeztetett srác.Többi velem egykorú sem szolt soha semmit csak csodálkoztak max.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!