Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én egy mozgássérült srác vagyok! Létezik olyan kapcsolat hogy egészséges, és sérült? Vagy az csak addig tart amíg az egészséges nem talál egy hozzáillőt?
ha belédszeretnek nem azért szeretnek beléd mert egészséges vagy.
a legrondább emberbe is belelehet szeretni. az hogy beleszeretsz valakibe az nem a küldeséj mulik sokkal inkább a természetén a kisugárzásán. az eséjeid ugyananynik mint bárki másnak.
Igenis, hogy létezik. Valószinű, hogy a hölgy azért szeret beléd, mert neki így vagy szép. És hidd el neki nem tűnik fel az, hogy milyen vagy. Elfogad ilyennek és értékeli benned. Neki egy kincs leszel. Hidd el. Tapasztalat.
(lány vok) Sok sikert!
ilyenek egyes valaszolok h le irjak az embert
en is igy vagyok mint te mozgas serult vagyok sokat agyban vagyok keveset tudok kimozdulni de megis a baratnommel vagyok egyutt 8 eve s nem hagyott el sot meg mellettem van minden percben s nagyon szeret meg mindig nem valtozott semmi koztunk mert csak 4 eve vagyok igy fel a fejjel es szerezz csajt magadnak ne nezd azt h mas mit mond diktaljon a szived neked
Szia!
Szerintem egyáltalán nem akadály az, hogyha mozgássérült vagy! Legalább is számomra nem akadály az ilyen! Én szívesen ismerkedek emberekkel, és nem csak "egészségesekkel", nálam nincs az , hogy vele nem ismerkedek mert.... éppen tolószékben ül, vagy nem lát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!