Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális ha így érzek vagy már nem "egészséges"? Hogyan tudnék változtatni ezen?
Figyelt kérdés
Még volt egy nagyon régi szerelem az életembe kb. Sok éve. És mái napig nincs olyan nap hogy nem gondolok rá. Emiatt nem is vagyok képes új kapcsolatra mással, mintha akadályozna benne. Furdal a lelkiismeretem hogy soha nem adtam meg az esélyt arra hogy megismerjem és most nem tudom feledni. Már lassan kezdem elfogadni hogy nem lesz vele semmi, ezért kicsit nyitottam a zárt "ajtón" és elkezdtem ismerkedni más férfiakkal. Az az egy hibám van ha szerelembe esek akkor nagyon nehezen gyógyulok ki belőle. Szerintetek ez megszállottság vagy bűntudat vagy az igaz szerelmet engedtem el és ezt bánom?2013. nov. 19. 20:52
1/3 anonim válasza:
Ilyen előfordul, velem is megesett. Változtatni úgy tudsz, ha esélyt adsz megismerni másokat, de még véletlenül se hasonlítgasd őket a régi szerelmedhez. Amikor én újra szerelmes lettem, az egy meglehetősen más jellegű érzés volt, de éppen olyan erős.
2/3 anonim válasza:
Hát és mi az akadálya, hogy ővele folytasd a kapcsolatot?
A szerelembe nem csak esni lehet, hanem emelkedni is, akkor van ez, amit írsz.:)
Nem betegség, nem kell kigyógyulni belőle.:)
3/3 A kérdező kommentje:
1-es hát énbennem az az érzés van hogy soha nem tudnék mást úgy szeretni és úgy érzem sosem leszek már boldog. Sajnos a múlt veti rá az árnyékát a jelenemre.
2-es az az akadálya hogy réges rég volt már amikor közel álltunk egymáshoz és azóta sok év telt el, neki sok kapcsolata volt már, és engem azóta el felejtett és nem érdeklem sajnos =( mert egyáltalán nem érdeklődik afelől hogy élek e még, így hát azt gondolom hogy nem érez semmit sem irántam emiatt nem keresem.
2013. nov. 19. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!