Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális és "egészséges" egy kapcsolatban, ha néha nem úgy bánok a barátommal mintha a párom lenne hanem mint egy jó barátom?
Szeretem őt nagyon is, de van mikor nem úgy bánok vele mint a szerelmemmel, hanem mintha a baráti barátom lenne. Rengeteget röhögünk akkor egymáson, és máson is, de van mikor elkezdjük egymást oltani olyan viccesen. Mintha két nagyon jó haver lennénk. :D
Ez sztetek normális egy kapcsolatban?
Persze nagyon sokszor romantikázunk meg egymáshoz bújunk, csak van mikor ilyen bohóckodás is van a kapcsiban.
én 17/L ő 18/F
szerintem minden párkapcsolatnak így kellene működnie.
örülj neki, hogy nálatok is ez alakult ki. nálunk ugyanez van, és jobb nem is lehetne.:)
mi is ilyenek vagyunk:)szerintem ez teljesen normális,gondolom ti is mindenről el tudtok beszélgetni,hülyülni és élvezitek egymás társaságát:)
ez teljesen normális és szerintem ez a harmonikus és tökéletes párkapcsolat egyik titka:P
Szerintem sincs ezzel semmi gond!
A barátom a szerelmem és egyben a legjobb barátom is. Sokat szeretgetjük egymást, de olykor jó vele hülyülni. Jobb ez így, nem egyhangú a kapcsolat! :)
Sokat jelent, ha egy pár sokat tud együtt nevetni, így a legjobb egy kapcsolat és talán tartósabb is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!